Antena Meniu Search
x

Video Dani Mocanu, reţinut pentru 24 de ore. Manelistul a fost filmat când ameninţa un tânăr cu un cuțit, într-un club din Târgu Mureş

Manelistul Dani Mocanu a intrat din nou în atenţia oamenilor legii. Ieri dimineaţă, mascaţii şi procurorii i-au bătut la uşă, după care i-au percheziţionat casa. Agenţii ar fi căutat probe într-un dosar deschis după ce cântăreţul a fost filmat când ameninţa cu o armă albă un tânăr, într-un club din Târgu Mureş. În cele din urmă Dani Mocanu a fost reţinut şi dus la audieri. 

de Redactia Observator

la 29.07.2022, 08:36

Vezi și

Filmarea de pe TikTok, în care Dani Mocanu amenință cu un cuțit un tânăr într-un club din Târgu Mureș, a fost apreciată de fanii manelistului, dar nu şi de poliţişti. 

Alexandra Petrovici - purtător de cuvânt IPJ Mureș: În urma apariţiei în spaţiu public a unor imagini, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 

Aşa că, ieri dimineaţă, Dani Mocanu s-a trezit cu mascaţii şi procurorii la uşă

Pe acelaşi subiect

Alexandra Petrovici - purtător de cuvânt IPJ Mureș: Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în cadrul dosarului penal, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul unui bărbat de 29 de ani. 

Jurnaliști agresați de prietenii lui Dani Mocanu

În timp ce casa cântăreţului era percheziţionată, la poartă, prietenii lui Dani Mocanu îi agresau pe jurnalişti, deranjaţi că aceştia filmează în faţa locuinţei sale.

Dă-i drumul de aici!

De ce filmezi?

D-aia, că sunt pe spaţiu public. Nu e strada ta! Nu e strada ta!

De ce mă agresezi?

Stai în faţa mea, prostule!

Bine, mă dau la o parte. Sunt pe domeniu public. E strada voastră? 

Dar cine eşti tu, mă?

Dani Mocanu, săltat de mascați și dus la audieri

Cei doi agresori s-au ales cu amenzi de 2000 de lei pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare. Manelistul a fost apoi săltat de mascați și dus la audieri.

Alexandra Petrovici - purtător de cuvânt IPJ Mureș: Bărbatul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Mureș. 

Nu e prima dată când artistul are probleme cu legea.

Dani Mocanu a fost condamnat în 2021 la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat de instigare la violenţă asupra femeilor după ce a lansat o melodie considerată sexistă. Iar în 2017, manelistul a fost arestat sub acuzaţia de conducere a unui grup infracțional organizat specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dani Mocanu, reţinut pentru 24 de ore. Manelistul a fost filmat când ameninţa un tânăr cu un cuțit, într-un club din Târgu Mureş