Antena Meniu Search
x

De la hohote de râs, la lacrimi, şi de la comedie, la nostalgie. La ”Te cunosc de undeva!” este seara marilor schimbări

Vedetele intră din nou în jocul transformărilor. Şi aduc pe scena de la Te Cunosc de Undeva nume celebre din muzica românească şi internaţională.

Vezi și

Vedetele intră din nou în jocul transformărilor. Şi aduc pe scena de la Te Cunosc de Undeva nume celebre din muzica românească şi internaţională. Nu lipsesc emoţiile, nu lipseşte nici umorul.

De la hohote de râs, la lacrimi, şi de la comedie, la nostalgie - e seara marilor schimbări şi marilor emoţii. 

Ramona Bădescu îi aduce un omagiu Mariei Tănase, iar Alin Pascal intră în pielea unei alte legende a muzicii: Aretha Franklin. 

Cel mai spumos moment al serii este duetul dintre Pepe şi Anisia Gafton, care se transformă spectaculos şi le readuc în lumina reflectoarelor pe gemenele de la Cheeky Girls. 

Pepe îşi găseşte rapid naşul: Lidia Buble îl imită cu umor. 

Ce transformare îi va ridica în picioare pe toți jurații, dar și cine este câștigătorul galei, vedeţi de la ora 20, la Antena1, într-o nouă ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!", prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » De la hohote de râs, la lacrimi, şi de la comedie, la nostalgie. La ”Te cunosc de undeva!” este seara marilor schimbări