Antena Meniu Search
x

Video "De unde să-ţi dau bani, măi tată, eu sunt amărâtă". Doi bătrâni din judeţul Buzău, bătuţi şi jefuiţi în miez de noapte

Doi bătrâni din judeţul Buzău, soţ şi soţie, au trecut prin clipe cumplite, după ce au fost tâlhăriţi în miez de noapte în propria locuinţă. Hoţii au pregătit din timp lovitura şi au schimbat orientarea tuturor camerelor de supraveghere de pe stradă, pentru a nu fi surprinşi. Locuinţa bătrânilor era, de asemenea, supravegheată video, dar hoţii au tăiat cablurile camerelor.

de Adrian Bonciu

la 01.07.2022, 08:43

Vezi și

Cei doi bătrâni, soț și soție, locuiesc în satul Călțuna.  El are 89 de ani, iar ea - 84. În noaptea de marți spre joi, au trecut peste cea mai mare cumpănă a vieții lor. Bărbatul a ieșit din casă şi a văzut lumina aprinsă într-una din camere. Când a intrat, i-a găsit pe hoţi scormonind prin bunurile lor. 

Doi bătrâni din judeţul Buzău, bătuţi şi jefuiţi în miez de noapte

Dan Moise - fiul bătrânilor: El şi-a adus aminte că are bani. S-a dus şi i-a băgat şi el în sân. Ăia au văzut, au tăbărât pe el şi i-au luat banii. 

Tâlharii l-au pus imediat la pământ și l-au amenințat, chiar sub ochii soției. Bătrâna este în stare de şoc. 

Pe acelaşi subiect

Sultana Moise - victimă: Ei au umblat mult după bani, ne-au răscolit peste tot, peste tot... De unde să-ţi dau bani, măi tată, eu sunt amărâtă. A băgat mâna în sân şi i-a luat portofelul cu bani şi a fugit.

Se pare că lovitura a fost pregătită din timp. Locuința celor doi bătrâni este supravegheată video, dar hoții au tăiat cablurile camerelor. Aceștia au urcat şi pe ceilalţi stâlpii de pe stradă şi au îndreptat camerele de supraveghere cu obiectivul în jos. Una din camere, însă, l-a surprins pe unul dintre hoţi coborând de pe un stâlp.

Cornelia Stroe - purtător de cuvânt IPJ Buzău: Două persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate şi prin acte de violenţă i-ar fi sustras suma de 2700 de lei.  

Locuința celor doi bătrâni a mai fost călcată de hoți şi în urmă cu doi ani, moment în care au crezut că un sistem de supraveghere îi va proteja pe viitor. Nu a fost aşa. Acum, poliţiştii au început cercetările pentru tâlhărie calificată, însă cei doi suspecți sunt momentan de negăsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "De unde să-ţi dau bani, măi tată, eu sunt amărâtă". Doi bătrâni din judeţul Buzău, bătuţi şi jefuiţi în miez de noapte