Antena Meniu Search
x

Video Decizia care ar putea face lumină în cazul Sharei, eleva găsită moartă în casa unui băiat din Neamț, cunoscut pe internet

Telefonul Sharei, eleva din Bucureşti care a murit drogată în casa unui tânăr din Neamţ pe care îl cunoscuse pe internet, ar putea face lumină în ancheta deschisă după tragedie. Datele din mobilul fetei au fost copiate pe un alt dispozitiv şi vor fi analizate de procurori. Iar părinţii adolescentei au asistat la acţiune, a transmis avocatul familiei. 

de Redactia Observator

la 25.08.2023 , 21:37

"Noapte bună, sunt ruptă". Sunt ultimele mesaje pe care Shara i le-a scris mamei sale, cu trei ore înainte de a-și pierde viața în brațele lui Mateo, tânărul de 19 ani cunoscut pe internet. Este ultima legătură dintre viață și moarte.

Shara și-a mințit mama, nu a ajuns niciodată în camera de hotel, unde îi povestea acesteia că stă în cameră cu prietena ei. Fata a plecat de acasă, dumincă seara, împreună cu prietena ei. Trebuiau să ajungă la o conferinţă internaţională de debate-uri organizată de elevii din Neamţ. A fost luată de la gară de Mateo, cu care s-a plimbat prin oraș și cu care într-un final a ajuns în casa lui din Dumbrava Roșie. Acolo, adolescenta eminentă de 16 ani avea să își trăiască ultimele ore din viață.

În miezul nopţii, părinții Sharei au primit vestea cumplită care le-a distrus viaţa. Fiica lor este moartă. Părinții fetei din București cred că a fost drogată fără voia ei și violată. Iar până să fie chemate ajutoare au trecut zeci de minute. Minute care ar fi putut, poate, să o salveze. Până atunci, rămân zeci de întrebări fără răspuns.

Vezi și

Răpuși de durere, părinții Sharei tânjesc după adevăr. Vor să afle ce s-a întâmplat cu copila lor, care avea mii de vise și planuri de viitor. Și din care nu au mai rămas nimic. Decât cenușă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Evenimente » Decizia care ar putea face lumină în cazul Sharei, eleva găsită moartă în casa unui băiat din Neamț, cunoscut pe internet