Antena Meniu Search
x

Educatoarea din Vrancea filmată în timp ce agresa doi copii de grădiniţă, trimisă de instanţă la psihiatrie (VIDEO)

Femeia a trebuit să se interneze într-o clinică de psihiatrie. Altfel nu s-ar mai fi putut întoarce vreodată la catedră.

Vezi și

Femeia a trebuit să se interneze într-o clinică de psihiatrie. Altfel nu s-ar mai fi putut întpoarce vreodată la catedră. A fost hotărârea definitivă a magistraţilor de la Judecătoria Focşani. Iar măsura este considerată ca fiind una de siguranţă pentru copiii de la grădiniţă.

Iniţial, educatoarea din localitatea vrânceană Vrâncioaia îşi luase concediu medical după izbucnirea scandalului. Apoi însă femeia s-a prezentat cu acte care arătau că este aptă din punct de vedere psihologic să fie în continuare educatoare, aşa că a fost reprimită la grădiniţă. Părinţii mai multor copii au contestat această decizie. Unii au hotărât chiar să-şi mute copiii la o altă unitate. Acum, la aproape un an de când au fost filmate scenele în care educatoarea agresează fizic şi psihic doi băieţi, magistraţii Judecătoriei Focşani au deciscă, dacă vrea să mai profeseze vreodată o poate face doar dacă se internează mai întâi într-o clinică de psihiatrie. Femeia s-a conformat deciziei, care era definitivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Educatoarea din Vrancea filmată în timp ce agresa doi copii de grădiniţă, trimisă de instanţă la psihiatrie (VIDEO)