Antena Meniu Search
x

Decizie neaşteptată luată de familia milionarei Israela Vodovoz. Se va întâmpla în această după-amiază, după ora 15.00 (Video)

Trupul neînsufleţit al milionarei Israela Vodovoz va fi ridicat după ora 15.00 de la IML, transportat la aeroport şi îmbarcat într-un avion cu direcţia Israel.

Decizie neaşteptată luată de familia Israelei Vodovoz. Se va întâmpla în această după-amiază, după ora 15.00 - Facebook

Trupul neînsufleţit al milionarei Israela Vodovoz va fi ridicat după ora 15.00 de la IML, transportat la Aeroportul Henri Coandă şi îmbarcat într-un avion cu direcţia Israel.

Surse apropiate familiei femeii de afaceri au declarat că cei doi copii ai Israelei, dar şi primul soţ al acesteia au decis să nu vină în România. 

Drept urmare, procedura de returnare a trupui a fost făcută prin Ambasada Israelului la Bucureşti. 

Astăzi are loc autopsia Israelei, medicii legişti urmând să stabilească cu exactitate cauza morţii, dar şi când a murit Israela Vodovoz.

Reamintim că fosta balerină Israela Vodovoz, cunoscută mai degrabă pentru mondenităţi, a fost găsită fără viaţă în apartamentul ei din Bucureşti vineri seară. 

Avocata ei a dat alarma, după cinci zile în care nimeni nu a mai ştiut nimic de ea. Pompierii au fost nevoiţi să folosească forţa pentru a pătrunde apartament. 

După despărţirea cu scandal de Liviu Arteni, soţul mai tânăr cu aproape un sfert de veac, Israela locuia singură. S-ar fi izolat în casă din cauza unei boli, iar vecinii spun că femeia de afaceri avea şi probleme cu banii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Decizie neaşteptată luată de familia milionarei Israela Vodovoz. Se va întâmpla în această după-amiază, după ora 15.00 (Video)