Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Declarația pe proprie răspundere. Aplicație pentru completat și descărcat online

Autoritățile vin în sprijinul românilor, în contextul noilor restricții restricții de circulație prevăzute de Ordonanța militară nr.3. Astfel, Guvernul pune la dispoziția cetățenilor o aplicație online ce poate genera declarația pe proprie răspundere și adeverința de angajator. 

de Veronica Micu

la 25.03.2020 , 10:52

Generator pentru declarația pe proprie răspundere și adeverința de angajator Declarația pe proprie răspundere și adeverința pentru salariați pot fi completate online - declaratie.egovernment.ro

Autoritățile vin în sprijinul românilor, în contextul noilor restricții restricții de circulație prevăzute de Ordonanța militară nr.3. Astfel, Guvernul pune la dispoziția cetățenilor o aplicație online ce poate genera declarația pe proprie răspundere.

Declarația pe proprie răspundere poate fi completate online cu ajutorul Generatorului pentru documentele necesare complianței cu ORDONANȚA MILITARĂ nr. 2 din 21 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

După completarea formularului, veți putea descărca documentul cerut în format PDF.

Articolul continuă după reclamă

Aplicația poate fi accesată AICI

Declarația pe proprie răspundere și adeverința pentru salariați pot fi completate online

Potrivit declaratie.egovernment.ro, această soluție "nu stochează datele dvs. personale, care doar tranzitează server-ul nostru pentru a vă genera documentele".

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Declarația pe proprie răspundere. Aplicație pentru completat și descărcat online