Antena Meniu Search
x

DECLARATIE ŞOCANTĂ! Un concurent de la Mireasă pentru Fiul Meu a recunoscut în direct că şi-a bătut iubita (VIDEO)

Mărturisire şocantă în cadrul show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu"! Un concurent  a recunoscut că a fost violent cu o fostă iubită. I-a tras o palmă pentru că nu a mai putut rezista presiunilor femeii.

Mărturisire şocantă în cadrul show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu"! Un concurent  a recunoscut că a fost violent cu o fostă iubită. I-a tras o palmă pentru că nu a mai putut rezista presiunilor femeii.

Laurenţiu a recunoscut că a bătut o fostă iubită pentru că nu a mai suportat tot ce îi făcea femeia şi i-a dat o palmă chiar în văzul prietenilor săi. Şi iubita sa Alina a aflat despre acest incident şi a fost foarte uimită.

Tânărul a explicat cu lux de amănunte cum s-a întâmplat acest incident şi cum era aproape să ajungă pe mâna poliţiei, dar a scăpat pentru că aceştia au înţeles că este o ceartă între iubiţi.

"Nu suport absolut ca cineva să dea în mine. Am avut o iubită care m-a chemat în faţa blocului şi n-am vrut să ies. Apoi ne-am întâlnit şi am lovit-o. A fost o reacţie pe moment şi aşa a fost să fie.(...) Da, am bătut o fată. Aveam o relaţie...Când am ajuns în parcare mi-a lovit maşina, oglinda la maşină şi apoi am lovit-o şi eu. A luat telefonul să sune (...) Am dat cu telefonul ei de asfalt, voia să sune la 112 să cheme poliţia pentru că am lovit-o. Voiam doar să îmi iau lucrurile de la ea. A fost o relaţie toxică. (...) Zicea că se omoară dacă mă despart de ea. (...) Undeva la trei ani şi ceva am stat împreună." a declarat Laurenţiu în direct.

El a spus că fosta sa iubită Ana era foarte posesivă şi îndrăgostită până peste cap de el, făcea lucruri nebuneşti şi îl urmărea la orice pas.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 - 13:00 şi 14:00 - 16:00, iar sâmbata de la 14:00 - 16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » DECLARATIE ŞOCANTĂ! Un concurent de la Mireasă pentru Fiul Meu a recunoscut în direct că şi-a bătut iubita (VIDEO)