Antena Meniu Search
x

Video Depăşire de infarct pe Autostrada Soarelui. Un șofer a pierdut controlul direcției și a fost la un pas de tragedie

Mai multe accidente au fost surprinse pe camerele de bord, pe drumurile din țară. Pe un drum din Bacău, o şoferiţă a intrat în depăşire fără să se asigure şi a ajuns paralel cu un alt şofer care încerca să o depăşească pe ea. Două dintre maşini au ajuns în şanţ, iar a treia a rămas avariată pe şosea.

de Redactia Observator

la 23.05.2021, 21:51

Vezi și

Iar pe Autostrada Soarelui, un şofer grăbit a încercat o depăşire, dar a pierdut controlul volanului. Maşina s-a răsucit în drum înainte de a se opri într-o movilă de pământ.

Coloană de mașini de 2 kilometri pe Autostrada Soarelui

Duminică după-amiază s-a circulat în coloană pe Autostrada Soarelui, pe sensul către București, șoferii fiind îndrumați de polițiști să circule cu atenție și să folosească rute alternative.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic au fost ridicate. S-au format coloane de mașini în mișcare la kilometrul 14, localitatea Cernica, jud. Ilfov (coloană de aproximativ 200 de metri), la kilometrul 71, localitatea Dor Mărunt, jud. Călărași (coloană de aproximativ 1 km) și la kilometrul 160, Pod. Cernavodă (coloană de aproximativ 2 km).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Depăşire de infarct pe Autostrada Soarelui. Un șofer a pierdut controlul direcției și a fost la un pas de tragedie