Antena Meniu Search
x

Membri ai clanului Sadoveanu, săltați de mascați. Un interlop a încercat să fugă, a fost oprit cu foc de avertisment (Video)

Poliția efectuează, în această dimineață, 16 percheziții în București, Ilfov și Teleorman la 13 persoane suspectate de șantaj, cămătărie și amenințare. Potrivit unor surse, descinderile vizează membri ai clanului Sadoveanu.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.09.2020, 09:08

  • Oamenii legii le-au stricat interlopilor o petrecere, aceștia urmând să participe, astăzi, la un botez.
  • Unul dintre Sadoveni ar fi încercat să fugă, dar s-a tras un foc de avertisment și a fost prins rapid.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, aceștia sunt acuzați de șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

"La acest moment polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucuresti - Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Serviciul Investigații Criminale -  Sector 1, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, pun în aplicare 16 mandate de percheziție domiciliară și 15 mandate de aducere, în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman", transmit polițiștii.

Potrivit unor surse, oamenii legii le-au stricat interlopilor o petrecere, aceștia urmând să participe, astăzi, la un botez.

Mai mult, unul dintre Sadoveni ar fi încercat să fugă, dar s-a tras un foc de avertisment și a fost prins rapid. Nimeni nu a fost rănit în timpul descinderilor.

La percheziții, oamenii legii au găsit un adevărat arsenal. 

Armele vor fi ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Cum și-au imparțit gruparile de interlopi Capitala: Fiecare ne-am luat cartierul nostru

Nu demult, pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare în care membri ai clanului Sadoveanu aruncau cu amenințări.

Cartierele din nordul Capitalei sunt descrise de parcă ar fi proprietăți personale de către unul dintre membrii clanului.

"Mâine-poimâine suntem obligați să punem mâna pe pistol și cuțit! Fiecare ne-am luat cartierul nostru! Ne-am luat câte un cartier! Nu aveți voie, vere, să veniți peste zonele noastre: 1 Mai, Grivița, Chibrit, Giulești, Chiajna, Dragomirești… Duceți-vă, frate, în oraș!

Duceți-vă unde nu sunt țiganii de țigănie! În caz că vă faceți ambiții, pur și simplu se irită țigănia! Dacă nu luați în seamă, facem belea chiar dacă ajungem la pușcărie! Noi suntem obișnuiți cu pușcăriile!", spune în filmare unul dintre membrii clanului Sadoveanu.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Membri ai clanului Sadoveanu, săltați de mascați. Un interlop a încercat să fugă, a fost oprit cu foc de avertisment (Video)