Antena Meniu Search
x

Procurorii descriu cum au încercat frații Duduianu să își facă dreptate după asasinarea lui Emi Pian

Măcel în plină stradă, jocuri ilegale de barbut, legi nescrise încălcate între cămătari şi răzbunări tranşate în miez de noapte. Este descrierea unui Bucureşti în care interlopii îşi fac dreptate cu mâna lor şi care transpare din referatul de arestare întocmit de procurorii care instrumentează cazul Duduianu.

de Redactia Observator

la 16.08.2020, 20:24

Vezi și
  • Graţian şi Ciprian, şi unul din verii lor au încercat să îl omoare pe principalul suspect în cazul uciderii lui Pian
  • Procurorii au aflat și de la ce a început scandalul între Emi Pian și Richard

Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian: Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni. Pentru noi nu are valoare să omorâm pe cineva. Pe absolut nimeni. Poate să moară oricine.

Este declaraţia făcută de fiul lui Emi Pian în exclusivitate pentru Observator chiar în ziua în care şi-a condus tatăl pe ultimul drum. În realitate însă, procurorii arată că Duduienii au încercat să îşi răzbune liderul chiar în noaptea în care a fost înjunghiat mortal.

În referatul de arestare procurorii descriu cum cei doi fraţi Duduianu, Graţian şi Ciprian, şi unul din verii lor şi-au luat dreptatea în mâinile lor şi au încercat să îl omoare pe principalul suspect în cazul uciderii lui Pian.

Adică pe Emanuel Gheorghe, zis Richard, din clanul Rinu. El le-a povestit poliţiştilor că după bătaia cu Emi Pian cei trei duduieni l-au încolţit şi l-au atacat cu topoare şi cuţite.

Referat propunere de arestare preventivă: Emanuel Gheorghe s-a întors și a fugit, însă s-a împiedicat, căzând pe trotuar. A fost ajuns repede din urmă de către Duduianu Vasile , care i-a aplicat peste cap și corp lovituri. Concomitent, din autoturismul de tip break a coborât Duduianu Laurenţiu înarmat cu un obiect tăietor înțepător în mâna dreaptă, posibil cuțit, și aplicându-i la rândul său mai multe lovituri peste corp. În cele din urmă, s-a apropiat în fugă şi Drăghici Ionuţ Gheorghe, care i-a aplicat şapte lovituri peste cap şi corp cu un obiect contondent.

Poliţiştii au ca probă şi imagini de pe camerele de supraveghere. Versiunea Duduienilor?

Nicolae Bratu, fratele lui Emi Pian: A aflat că 7-8 persoane, fii, nepoţii lui Napi au scos cuţitul la Emi. S-au dus să verifice dacă e adevărat, ştiau că fratele e în pericol. S-au dus Graţian, fratele meu, şi Ciprian. Când au ajuns acolo l-a găsit, l-a văzut pe Emi. Ce-ai făcut? M-a tăiat, m-a tăiat. I-a zis hai urcă, urcă la maşină.

După două săptămâni de la crima care a declanşat războiul între clanuri, procurorii au aflat de la ce a început scandalul. De la bani. La jocul de barbut din Giuleşti, Emi Pian şi Richard şi-au dat seama că ambii au împrumutat cu bani acelaşi jucător. Lucru interzis de legile nescrise ale cămătarilor, unde sferele de influenţe sunt sacre.

Ba mai mult, jucătorul i-ar fi restituit banii împrumutaţi, 50.000 de euro, doar lui Pian, nu şi lui Richard. De aici, a izbucnit scandalul. Pian şi fiul său s-au retras ca apoi să revină cu întăriri.

Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian: Noi am plecat de acolo, am ieşit de unde se juca barbut, am ajuns în Giuleşti, unde ne-am întâlnit cu ai noştri, cu familia noastră. Ne-am întors înapoi, acolo băiatul ăsta ne aştepta cu briceagul, ne aşteptau toţi afară, şi lui tata i-a spus îţi iau viaţa, vă omor, vă omor, vă omor, vă iau viaţa.

Deşi clanul Duduienilor era supravegheat de poliţişti pentru că erau suspectaţi că ar fi tâlhărit şi şantajat mai mulţi cântăreţi de manele, oamenii legii au aflat de conflict în urma unui apel la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Procurorii descriu cum au încercat frații Duduianu să își facă dreptate după asasinarea lui Emi Pian