Antena Meniu Search
x

Descoperire uimitoare! Dacă ai ACEASTĂ GRUPA DE SÂNGE eşti EXTRATERESTRU

De-a lungul timpului, au existat o serie de fenomene care nu au putut fi niciodată explicate! Este şi cazul originii grupelor sanguine şi modalităţii în care s-au transmis

De-a lungul timpului, au existat o serie de fenomene care nu au putut fi niciodată explicate! Este şi cazul originii grupelor sanguine şi modalităţii în care s-au transmis

Puţine persoane ştiu, de exemplu, că sângele cu Rh negativ se întâlneşte la doar 15% din populaţia Pământului.

Rh-ul negativ ne spune dacă o persoană are sau nu o anumită proteină în celulele roşii. Dacă nu are factorul Rh înseamnă că este Rh negativ, iar dacă îl are este Rh pozitiv. Aproximativ 85% din populaţie are Rh pozitiv, deşi variază din punct de vedere al sexului sau al rasei (la africani 90%-95% au Rh pozitiv, iar asiaticii, 98%-99%).

Factorul negativ al Rh-ului este considerat o mutaţie de "origini necunoscute", ce s-a petrecut iniţial în Europa

Se spune că sângele cu Rh negativ ar fi de proveniență extraterestră. În urmă cu peste 35.000 de ani ar fi existat o mutație genetică la nivelul speciei umane și atunci a apărut pentru prima dată acest tip de sânge. Potrivit unor oameni de știință, s-a folosit ADN de proveniență extraterestră, care a fost combinat cu cel al unei maimuțe și astfel a apărut omul de Neanderthal.

De atunci și până în prezent, omul cu sângele Rh negativ a dat dovadă de abilități ieșite din comun. El prezintă un coeficient la inteligenței mult mai mare decât cel al mediei, ceea ce înseamnă o activitate cerebrală mai intensă decât în cazul oamenilor cu Rh pozitiv.

De asemenea, presiunea sângelui este mult mai mică și temperatura corpului mai scăzută. Cei cu Rh negativ au o sensibilitate aparte la lumină, dar pe de cealaltă parte au dezvoltat simțuri mult mai puternice decât oamenii normali.

Acestea sunt câteva dintre caracteristicile esențiale ale celor care s-au născut cu sânge Rh negativ și cel mai interesant fapt este că ei nu pot fi clonați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Descoperire uimitoare! Dacă ai ACEASTĂ GRUPA DE SÂNGE eşti EXTRATERESTRU