Antena Meniu Search
x

Video Detalii revoltătoare pe imaginile surprinse la moartea Sharei, adolescenta de 16 ani din București. Unul dintre polițiști, surprins pe Facebook

Șase polițiști sunt cercetați disciplinar după ce Shara, o adolescentă de 16 ani din București, a murit la sfârșitul lunii iulie în locuința unui prieten cu trei ani mai mare, din judeţul Neamţ. Agenţii care au ajuns primii la faţa locului sunt anchetaţi de Corpul de Control din Ministerul de Interne pentru că au tratat cazul ca pe un accident. Nu au recoltat probe criminalistice şi nici nu au făcut cercetări care să elucideze ce s-a întâmplat. O arată clar imaginile de pe camere. Raportul legiştilor a arătat ulterior că Shara a fost ucisă de un drog extrem de periculos, tip "cristal".

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 14.12.2023, 17:52

Vezi și

"Sunt acuzații extrem de grave aduse de tatăl adolescentei la adresa primilor polițiști care au ajuns la adresa la care fata lui și-a pierdut viața. Bărbatul susține agenții au mințit atunci când au susținut că au ajuns primii la intervenție și i-au aplicat fetei manevre de resuscitare. Afirmațiile sunt confirmate de imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din interiorul casei. Acestea arată că polițiștii sosesc în același timp cu ambulanțierii și nu au nicio intervenție asupra fetei. Mai mult, când medicii încearcă să-i salveze viața adolescentei de 16 ani, unul dintre polițiști se așează pe o canapea și stă minute în șir pe rețelele de socializare, în loc să-i păzească pe cei din casă, care ar fi putut să ascundă probe în dosar. De altfel, criminaliștii au găsit urme de droguri în vasul de toaletă, droguri pe care prietenul fetei le-a aruncat încercând să scape de probe. Tânărul de 19 ani este acuzat de trafic de droguri, urmat de moartea victimei. În iulie, când au avut loc evenimentele, el a fost arestat preventiv alături de alți doi dealeri pe care polițiștii de la DIICOT i-au prins a doua zi. Ei furnizaseră drogurile care au ucis-o pe adolescentă. În trupul ei legiștii au găsit o combinație de trei droguri sintetice. Polițiștii care au intervenit primii la caz sunt cercetați de superiori pentru neglijență în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu", a transmis reporterul Observator Cristi Popovici.

Au apărut imagini din noaptea în care Shara, fata de 16 ani din Bucureşti, a murit, drogată, în casa unui tânăr din Piatra Neamţ. În ele se vede cum adolescenta, şefă de promoţie la un liceu de top, intră în casa tânărului şi se prăbuşeşte la scurt timp. 

Ultimele imagini cu Shara în viaţă

O cameră de supraveghere instalată în casă îi suprinde pe cei doi tineri când ajung în locuinţă. Urcă la etajul vilei. Fata cară o valiză. Intră împreună în dormitor, în timp ce părinţii sunt la parterul casei. Nu durează mult şi începe agitaţia. Băiatul iese din cameră agitat. Scoate ceva din portofel şi ascunde în buzunarul pantalonilor. În următoarele imagini, fata de 16 ani apare căzută pe podea, lângă pat. Tânărul îşi cheamă mama. Femeia urcă, deloc grăbită, cu telefonul la ureche. Cel mai probabil, sună la 112. 

Pe acelaşi subiect

Tatăl băiatului vine şi el în dormitor. Primii care ajung în casă sunt paramedicii. Îi urmează imediat şi poliţiştii. În timp ce salvatorii încearcă s-o resusciteze, doi ofiţeri discută relaxat cu tânărul. Pentru Shara, e prea târziu. Era deja în stop cardio-respirator, iar medicii nu reuşesc s-o salveze. 

Acuzaţiile familiei, după moartea tinerei de 16 ani

Părinţii elevei de 16 ani, şefă de promoţie la un liceu de top din Capitală, au acuzat tot timpul că fata lor a fost drogată şi violată. Mai mult, cazul ar fi fost tratat superficial şi s-ar fi pierdut timp preţios până când anchetatorii ar fi început să adune probe, spun părinţii. 

Raportul legistului arată că Shara a fost ucisă de un drog extrem de periculos, tip cristal. Este denumit şi drogul elevilor, pentru că este extrem ieftin şi foarte popular printre adolescenţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Detalii revoltătoare pe imaginile surprinse la moartea Sharei, adolescenta de 16 ani din București. Unul dintre polițiști, surprins pe Facebook