Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detalii teribile în cazul crimei din Arad! Ce s-a întâmplat, de fapt, în cazul tinerilor împuşcaţi în cap la Târnova. Un copilaş de 6 ani a rămas fără mamă

Tragedie, noaptea trecută, în judeţul Arad. Un copilaş de 6 ani, din Şilindia, a rămas fără mamă, după ce aceasta a fost împuşcată de iubitul ei.

de Redactia Observator

la 07.03.2018 , 10:50

Tragedie, noaptea trecută, în judeţul Arad. Un copilaş de 6 ani, din Şilindia, a rămas fără mamă, după ce aceasta a fost împuşcată de iubitul ei. Crima a avut loc chiar în barul unde lucra tânăra de 22 ani, în localitatea Târnova.

Femeia era barmaniţă în local, unde şi dormea peste noapte, după ora închiderii. Ea era cea care deschidea barul la primele ore ale dimineţii. 

N-a făcut-o, însă, şi în această dimineaţă, motiv pentru care poliţiştii care obişnuiau să-şi bea cafeaua acolo au apelat la un consătean, pe care l-au pus să intre în local pe geamul unei magazii, să vadă ce se întâmplă. 

Articolul continuă după reclamă
  • Vezi şi: Crimă în Arad, la Târnova! Un tânăr şi-a împuşcat în cap iubita, apoi s-a sinucis. Cei doi au fost găsiţi fără suflare într-un bar

Aşa a fost descoperită abominabila faptă.

Potrivit primelor informaţii, aseară, iubitul fetei, în vârstă de 24 de ani, a venit la bar direct de la un priveghi. Supărat pentru că tânăra nu i-a acordat destulă atenţie, acesta s-a întors înarmat, după ora închiderii, şi a comis crima urmată de sinucidere. 

Conform newsar.ro, bărbatul ar fi intrat pe acelaşi geam deschis de la magazie (în realitate, un loc de fumat folosit de toţi clienţii).

S-ar fi certat, iar la un moment dat, tânărul a scos o armă și a împuscat-o pe iubita sa. Ulterior, s-a împușcat și el.

Arma artizanală era deţinută în mod ilegal.

Crima de la Târnova, Arad, este cercetată de poliţişti sub îndrumarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Detalii teribile în cazul crimei din Arad! Ce s-a întâmplat, de fapt, în cazul tinerilor împuşcaţi în cap la Târnova. Un copilaş de 6 ani a rămas fără mamă