Antena Meniu Search
x

Deţinuţii din Penitenciarul Botoşani îşi bat cuie în cap, pentru că nu mai rezistă în puşcărie (Video)

Doi deţinuţi din Suceava, încarceraţi la Penitenciarul Botoşani, şi-au bătut cuie în frunte pentru că nu mai rezistă în puşcărie. Ei spun că gardianul, şef de secţie, este un om dur, care le face viaţa un iad şi ei protestează împotriva unui astfel de comportament.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.01.2020, 12:39

Un puşcăriaş e dus la audieri după ce şi-a bătut un cui în cap
Deţinuţii îşi bat cuie în cap pentru că nu mai suportă puşcăria - foto ziardesuceava.ro

Doi deţinuţi din Suceava, încarceraţi la Penitenciarul Botoşani, şi-au bătut cuie în frunte pentru că nu mai rezistă în puşcărie. Ei spun că gardianul, şef de secţie, este un om dur, care le face viaţa un iad şi ei protestează împotriva unui astfel de comportament.

Cei doi deţinuţi şi-au bătut cuie în cap pentru că au ajuns la paroxism, nemaiputând să audă înjurăturile gardienilor şi modul urât în care se poartă cu ei. Dumitru Roger Florea e în puşcărie pentru infracţiuni comise cu o deosebită violenţă, iar celălalt puşcăriaş cu cui în cap, Loghin, a înjunghiat un polițist aflat în timpul liber și care își ținea și copilul în brațe.

Deţinuţii şi-au bătut cuie în cap, în semn de protest

"Cele mai mari abuzuri domnul Moscaliuc le face. În Penitenciarul Botoșani am ajuns să ne bătem cuie în cap", a spus Florea Roger Dumitru, unul dintre deţinuţi, care încă are cuiul în frunte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Celălalt deținut a explicat şi el, pentru ziardesuceava.ro motivele care l-au determinat să-şi bată cuie în cap.

"Am mai bine de 50 de ore un cui introdus în cap, scuip sânge, am fost la cabinet să mi se dea un tratament pentru că mi s-a umflat capul și au zis că nu mi se dă niciun tratament până când nu îmi scot cuiul din cap. În plus de asta, șeful de secție vine cu mascații și îmi spune că mă bate, că mă torturează, mă înjosește, mă face boschetar, gunoi, în toate felurile. Eu am o familie, am o fetiță acasă, eu nu sunt boschetar. Dacă am o problemă, nu mă rezolvă, îmi spune pleacă de aici gunoiule. În afara faptului că sunt amenințat zilnic și scuipat de către supraveghetori și de către el, mâncare este foarte proastă, condițiile sunt mizere, inumane și nu pot să rezist. Sunt gândaci în cameră, sunt ploșnițe, nu pot să dorm. Și în plus în cameră este frig, geamul spart, nu vine să-mi facă geamul. Medicamente nu ni se oferă. Eu ce trebuie să fac? Mai bine mor decât să mai rezist la tortura asta din penitenciar", a povestit puşcăriaşul Vasilică Ionuț Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Deţinuţii din Penitenciarul Botoşani îşi bat cuie în cap, pentru că nu mai rezistă în puşcărie (Video)