Antena Meniu Search
x

Deţinuţii fac lucruri trăsnite! Un bărbat s-a întors după gratii după mai puţin de 24 de ore de la eliberare!

Un bărbat de 35 de ani din judeţul Suceava, proaspăt eliberat din închisoare după şase ani şi nouă luni, a rezistat o singură zi în libertate.

Deţinuţii fac lucruri trăsnite! Un bărbat s-a întors după gratii după mai puţin de 24 de ore de la eliberare!

Un bărbat de 35 de ani din localitatea Zamostea, judeţul Suceava, proaspăt eliberat din închisoare după şase ani şi nouă luni, a rezistat o singură zi în afara gratiilor.

El a fost prins de poliţişti la volanul unei maşini, beat şi fără permis, notează Mediafax.

Vasile Ionuţ Murariu a executat o sentinţă de şase ani şi nouă luni pentru vătămare corporală.

După ce a sărbătorit eliberarea din penitenciar, bărbatul s-a urcat băut la volan, fără a avea permis de conducere.

Pe acelaşi subiect

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Suceava, poliţiştii au fost sesizaţi că pe raza localităţii Zamostea se plimba un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Două echipaje de poliţie s-au deplasat în zonă şi, pe terasa unui bar, au observat doi bărbaţi care consumau băuturi alcoolice. La un moment dat, bărbatul în vârstă de 35 de ani, abia eliberat din penitenciar, s-a urcat la volan şi a pornit la drum. Poliţiştii au pornit în urmărirea lui, l-au oprit în trafic, însă bărbatul a încercat să fugă, fiind prins într-o grădină din apropiere.

Poliţiştii au constatat că şoferul, Vasile Ionuţ Murariu, nu are permis de conducere. Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, dar şi prelevarea de probe biologice, motiv pentru care şi-a petrecut următoarele 24 de ore în arestul Poliţiei.

Pe numele său a fost deschis un nou dosar penal pentru conducere unei maşini fără permis de conducere şi pentru că a refuzat prelevarea mostrelor biologice.

Vasile Ionuţ Murariu va fi cercetat penal în următoarele 60 de zile sub control judiciar, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi stabilind că acesta nu are voie să părăsească localitatea de domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Deţinuţii fac lucruri trăsnite! Un bărbat s-a întors după gratii după mai puţin de 24 de ore de la eliberare!