Antena Meniu Search
x

DEZVĂLUIRILE lui Tolontan mai fac o victimă: Șefa Secției ATI de la "Sf. Pantelimon", suspendată după ce a fost înregistrată spunând că medicamentele trebuie date "la cei care merită"

Șefa Secției ATI a Spitalului "Sf. Pantelimon", Laura Constantinescu, și asistenta șefă, Laura Manea, au fost suspendate de conducerea unității medicale până la finalizarea unei anchete interne.

Șefa Secției ATI a Spitalului "Sf. Pantelimon", Laura Constantinescu, și asistenta șefă, Laura Manea, au fost suspendate de conducerea unității medicale până la finalizarea unei anchete interne.

"Au fost suspendate din funcție pe toată durata anchetei. Sunt suspendate începând de astăzi. S-a decis constituirea unei comisii care să ancheteze întreaga situație. În funcție de rezultatele anchetei vom vedea ce măsuri se vor lua ulterior. În funcție de ceea ce va găsi comisia se vor lua măsurile legale", a precizat, pentur Agerpres, medicul Fiorela Mițoiu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Măsura a fost luată de conducerea spitalului în urma unui articol apărut pe site-ul jurnalistului Cătălin Tolontan - tolo.ro - în care un medic vorbește despre cum sunt utilizate medicamentele în Spitalul "Sf. Pantelimon".

Şefa ATI de la Sf. Pantelimon, Laura Constantinescu, a fost înregistrată, luni, 30 mai, când le explică medicilor revoltați pe cine preferă să salveze, în condițiile în care, spune șefa, medicamentele nu sunt suficiente și, ”dacă dăm la toți, nu mai avem medicație pentru ăia care merită”.

"Doctorii nu înțeleg cum nu sînt bani de medicamente, cîtă vreme programul AP – ATI costă România 70 de milioane de euro pe an. Guvernul României, indiferent că a fost Ponta sau Cioloș, a respectat acest program. Dar la ATI Sf. Pantelimon, medicamentele cumpărate sînt ținute sub cheie, iar cheia este luată acasă de asistenta șefă! Mai mult, personalul se întreabă cum de au apărut într-un dulap peste 800 de doze din antibioticul Colistin din programul AP- ATI, "care în calculator figurau drept administrate pacienților!”", scrie site-ul tolo.ro.

Citeşte dezvăluirile despre ceea ce se întâmplă la Spitalul "Sf. Pantelimon" pe site-ul tolo.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » DEZVĂLUIRILE lui Tolontan mai fac o victimă: Șefa Secției ATI de la "Sf. Pantelimon", suspendată după ce a fost înregistrată spunând că medicamentele trebuie date "la cei care merită"