Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video DIICOT cere arestarea fraților Tate. Care este strategia celor doi și ce au făcut la audieri

Epopeea fraţilor Tate continuă, cu acuzaţii şi mai grave. După 9 ore de percheziţii la vila lor din Voluntari, Andrew şi Tristan Tate au fost reţinuţi, din nou, pentru 24 de ore. Procurorii antimafia îi acuză acum pe cei doi milionari britanici de sex şi trafic cu minori, dar şi de spălare de bani. Vorbim de fapte mai vechi, dar pentru care nu au fost suficiente probe. 

de Cristi Popovici

la 22.08.2024 , 13:44

Procurorii DIICOT au cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi frați Tate, a unui complice și arestarea la domiciliu a unei alte persoane, un cunoscut al celor doi frați. 

Ei sunt acuzați într-un nou dosar, disjuns din cel vechi, de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, act sexual cu un minor, influențarea declarațiilor martorilor și spălare de bani. 

Procurorii au dispus confiscarea mai multor bunuri ale fraților

Vezi și

Procurorii au dispus confiscarea mai multor bunuri ale fraților. Este vorba de mai multe mașini de lux, telefoane și laptopuri. La audieri, cei doi și-au rezervat dreptul la tăcere și nu au declarat nimic.

Strategia lor este să-și prezinte probele direct în instanță, unde au obținut mai multe decizii favorabile până în prezent, printre care și ridicarea interdicției de a părăsi țara. Andrew și Tristan Tate, care au dublă cetățenie, britanică și americană, au fost trimiși în judecată și într-un alt dosar în urmă cu un an, pentru constituirea unui grup infracțional organizat. 

În acel dosar erau plasați sub control judiciar dar obținuseră permisiunea instanței de a părăsi țara. Cei doi au ales însă să rămână în România, pentru a-și clarifica situația juridică. Între timp, a venit al doilea dosar, iar frații Tate sunt acum în arestul central.

Cristi Popovici Like

Nu poți să fii jurnalist dacă nu iubești adrenalina, provocările și, mai ales, oamenii. Este una dintre cele mai palpitante meserii din lume.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » DIICOT cere arestarea fraților Tate. Care este strategia celor doi și ce au făcut la audieri