Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă susține că a ucis-o pe Luiza în ziua răpirii și a încercat să scape de trupul neînsuflețit, spune DIICOT

Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii și a încercat tot atunci să scape de cadavru. Afirmațiile au fost făcute de DIICOT, după găsirea unor rămășițe umane lângă Caracal, la indicațiile criminalului.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 05.08.2019, 19:22

Declarații DIICOT despre cadavrul găsit în pădure lângă Caracal, la indicația lui Gheorghe Dincă Vezi și

Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii și a încercat tot atunci să scape de cadavru. Afirmațiile au fost făcute de DIICOT, după găsirea unor rămășițe umane lângă Caracal, la indicațiile criminalului.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a confirmat găsirea unor fragmente de os și cenușă într-o zonă împădurită din Caracal. Gheorghe Dincă a fost cel care a indicat locul și a spus că rămășițele ar aparține Luizei Melencu.

„S-au continuat cercetările la locuinţa inculpatului şi a avut loc o conducere în teren cu inculpatul, unde acesta a declarat că a abandonat un sac care conţinea fragmente osoase arse şi cenuşă. Aceasta trebuie să fie cernută pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo. (...) Din declaraţia sa, el aşa a declarat că este trupul Luizei. Până nu avem rezultatele de laborator, nu ne putem pronunţa", a spus Mihaela Porime.

Purtătorul de cuvânt DIICOT a mai spus că criminalul din Caracal a folosit aceeași metodă ca și în cazul Alexandrei Măceșanu. Astfel, el a susținut că, după ce a ucis-o pe Luiza Melencu, a incendiat cadavrul într-un butoi, iar apoi a aruncat resturile în zona pe care a indicat-o luni anchetatorilor.

El susține că a ucis-o în aceeași zi în care a răpit-o pe Luiza Melencu. Criminalul nu a spus în schimb dacă a abuzat sexual victima.

Cercetările continuă în acest caz. Mihaela Porime a precizat că, deocamdată, telefonul Luizei Melencu, căutat din weekend, nu a fost găsit.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT a mai spus că nu sunt indicii, până în acest moment, dacă Gheorghe Dincă a avut complici și nici dacă a comis alte crime.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Gheorghe Dincă susține că a ucis-o pe Luiza în ziua răpirii și a încercat să scape de trupul neînsuflețit, spune DIICOT