Antena Meniu Search
x

Diriginta care terorizează o elevă din Năvodari riscă închisoarea

O profesoară a unei şcoli din Năvodari este acuzată că terorizează o elevă de clasa a şasea. Părinţii copilului povestesc că fetiţa ar fi jignită şi umilită de dascăl în faţa colegilor ei. Ultima dată ar fi fost pusă să măture clasa. Situaţia durează deja de aproape 2 ani.

de Redactia Observator

la 17.05.2019, 16:50

Vezi și

O profesoară a unei şcoli din Năvodari este acuzată că terorizează o elevă de clasa a şasea. Părinţii copilului povestesc că fetiţa ar fi jignită şi umilită de dascăl în faţa colegilor ei. Ultima dată ar fi fost pusă să măture clasa. Situaţia durează deja de aproape 2 ani, dar abia acum familia a hotărât să o reclame pe profesoară. 

Coşmarul elevei a început în urmă cu aproximativ doi ani, când profesoara de matematica i-a devenit dirigintă.

Diriginta şi-a acuzat eleva de toate relele Pământului

De atunci, spun rudele fetei, dascălul o jigneşte şi o umileşte de fiecare dată când are ocazia. 

Sora fetei spune că "i se adresează în ultimul hal. Eşti proastă, nu ştii nimic, ieşi afară de la ore" şi îşi caracterizează sora astfel: "nu este un copil care să deranjeze, nu este un copil care să ţipe, să urle. Este un copil normal de 12 ani". 

Fetiţa care este acum în clasa a şasea a venit de nenumărate ori de la şcoală în lacrimi.

Părinţii au consolat-o şi au sperat că lucrurile se vor rezolva. Sora fetei a încercat chiar să discute cu diriginta. În zadar, spune ea. 

Tot sora fetei spune că "am mers eu să vorbesc cu doamna dirigintă. Răspunsurile au fost tot timpul ceva de genul oricum este o proastă, se îmbracă nu ştiu cum şi o să o las repetentă. Culmea este că sora mea chiar se îmbracă decent, tot timpul cu cămaşă şi blugi".

Revoltată de situaţia în care este sora ei mai mică, tânăra a scris povestea pe o platformă de socializare.

Eleva terorizată, mutată la o altă clasă

Aşa a aflat că sora ei nu este singura pe care profesoara a tratat-o urât. Unii părinţi ar fi spus chiar că au fost nevoiţi să îşi mute copiii de la clasa profesoarei, pentru a scăpa de teroare.

Vineri, părinţii au fost anunţaţi că fata va fi mutată într-o clasă la care nu predă profesoara de matematică acuzată.

Copilul va intra şi într-un program de consiliere psihologică. Conducerea şcolii spune că nu ştia nimic despre problemă, dar că va începe o anchetă.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O anchetă a anunţat şi poliţia care s-a autosesizat în acest caz sub infracţiunea de purtare abuzivă.

Dacă se va stabili că diriginta clasei este vinovată, ea ar putea fi pedepsită cu închisoarea de la o lună la 6 luni sau amendă.

Deşi am încercat să contactăm cadrul didactic acuzat, acesta nu a răspuns ca să îşi prezinte propria versiune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Diriginta care terorizează o elevă din Năvodari riscă închisoarea