Antena Meniu Search
x

Cele două fete disparute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie

Cele două fete disparute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. La domiciliul acestuia, un mecanic auto în vârstă de 65 de ani, a descins poliţia vineri de dimineaţă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 26.07.2019, 10:37

Cele două fete disparute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. La domiciliul acestuia, un mecanic auto în vârstă de 65 de ani, a descins poliţia vineri de dimineaţă.

Oase şi haine au fost găsite vineri de dimineaţă în casa şoferului care a luat-o la ocazie pe Alexandra, fata dispărută la Caracal, miercuri. Poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliul unui mecanic auto, cel în maşina căruia s-a urcat fata.

Două fete care locuiesc în două localităţi diferite, aflate în apropiere de Caracal, au dispărut în condiţii asemănătoare, la diferenţă de trei luni. Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie.

Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată.

Poliţiştii au descoperit vineri de dimineaţă oase şi haine în casa celui care le-a luat la ocazie, conform unor surse din anchetă. Surse care susţin că e vorba de trei tinere ucise şi arse, în butoaie, de bărbatul suspectat acum de crimă.

Prima care a dispărut fără urmă este Mihaela Luiza Melencu sau 'Lulu' aşa cum era cunoscută de prieteni şi familie.

Pe 14 aprilie, fata de 19 ani a plecat de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, Mihaela Luiza a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Joi dimineaţă, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, se afla la liceul din Caracal la care învaţă. La întoarcere, Alexandra s-a urcat într-o maşină la ocazie, atunci fiind ultima dată când a fost văzută.

Fata, susţin surse din anchetă, avea un telefon perfomant şi acesta a fost localizat de poliţişti la locuinţa mecanicului auto care a luat-o la ocazie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cele două fete disparute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie