Antena Meniu Search
x

Foto Doi muncitori, prinși sub un mal de pământ în Caracal. Unul dintre ei a murit, după ce s-a aflat la 7 metri adâncime. Celălalt a fost scos de colegi și dus la spital

Doi muncitori au fost prinși sub un mal de pământ, în timp ce făceau lucrări, în Caracal. Unul dintre ei a fost scos de colegi și dus la spital, cu suspiciune de fractură de claviculă. Celălalt însă se afla la 7 metri adâncime, iar în ciuda eforturilor de a-l scoate mai repede, bărbatul a fost scos inconștient la suprafață.  

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 25.05.2023, 22:55

„Misiunea de extragere a victimei din municipiul Caracal este în desfășurare. Adâncimea până la victimă este de aproximativ șapte metri”, a informat ISU Olt, joi seară. Ulterior, bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost declarat decedat de medicul de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Îngropat de viu la 7 metri adâncime

Doi muncitori au fost prinşi sub un mal de pământ, joi după-amiază, în Caracal. Unul dintre ei a fost scos de către ceilalți muncitori și dus la spital. „Au fost două persoane surprinse, una a fost scoasă de ceilalți muncitori și transportată la spital. Cu suspiciune de fractură de claviculă”, a informat ISU Olt.

Intervin două autocamioane cu modul de căutare-salvare, a autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, două echipaje SAJ și un buldoexcavator.

Pe acelaşi subiect

Ce spun polițiștii

La data de 25 mai 2023, în jurul orei 16:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în municipiul Caracal, a avut loc un accident de muncă.

La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caracal. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Balș, județul Olt, împreună cu un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Moțăței, județul Dolj, angajați ai unei societăți comerciale cu specific construcții, în timp ce efectuau săpături pentru rețeaua de canalizare, au fost surprinși de malurile șanțului, care s-au surupat peste cei doi.

În urma evenimentului, bărbatul de 53 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal, iar bărbatul de 57 de ani a decedat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Doi muncitori, prinși sub un mal de pământ în Caracal. Unul dintre ei a murit, după ce s-a aflat la 7 metri adâncime. Celălalt a fost scos de colegi și dus la spital