Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Două maşini distruse după un accident oribil, sub Pasajul Pipera din Bucureşti. O fată de 19 ani a ajuns la spital

Un tânăr de 20 de ani a ajuns seara trecută cu mașina direct în piciorul Pasajului Pipera din Capitală, după ce o șoferiță în vârstă de 44 de ani ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat în el. În urma impactului violent, o fată de 19 ani a ajuns la spital.        

de Eduard Marin

la 10.10.2024 , 09:34

Accidentul violent a avut loc in jurul orei 19:30 pe strada Barbu Văcărescu din Capitală.

Oara Pârvan, Brigada Rutieră: Un autovehicul condus de către o femeie în vârstă de 44 de ani, care a circulat pe strada Barbu Văcărescu dinspre bulevardul Aerogării, la intersecția cu şoseaua Pipera, din cauze ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 20 de ani.

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina condusă de tânarul de 20 de ani a ajuns direct în piciorul podului. Pe scaunul din dreapta se afla o fată în vârstă de 19 ani, care a fost rănita şi transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Vezi și

Filmul accidentului din Pipera

Pe acelaşi subiect

Martorii spun că băiatul de 20 de ani circula regulamentar, iar dintr-o data șoferița de 44 de ani aflată în mașină cu fiica ei, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat în acesta. 

Oara Pârvan, Brigada Rutieră: Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicate fiind zero. 

Ancheta continuă pentru a se stabili cum s-a întâmplat totul.

Eduard Marin Like
Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Evenimente » Două maşini distruse după un accident oribil, sub Pasajul Pipera din Bucureşti. O fată de 19 ani a ajuns la spital