Antena Meniu Search
x

Dragoste criminală în Bihor: O copilă de 14 ani a fost ucisă de tânărul care îi făcea curte. Cristina a fost găsită moartă în casă de sora mai mică

S-a îndrăgostit şi nu a acceptat un refuz. Un tânăr de 28 de ani din localitatea bihoreană Ciocaia, unde trăieşte o comunitate de romi, s-a transformat în criminalul adolescentei pentru care făcuse o pasiune nebună.

de Monica Palade

la 23.03.2022, 14:13

Vezi și

A curtat-o timp de aproape un an, însă fata nu l-a acceptat pentru că voia să se concentreze pe şcoală. Nici părinţii copilei nu erau de acord din acelaşi motiv. Era prea mică să aibă o relaţie.

Însă tânărul nu a acceptat ideea că nu poate fi cu femeia de care s-a îndrăgostit. A profitat de faptul că fata a rămas singură acasă, în timp ce părinţii erau la serviciu, iar surorile mai mici la şcoală şi a atacat-o se pare cu un topor. Copila a fost lovită la nivelul capului de mai multe ori. După ce și-a dat seama ce a făcut, bărbatul a sunat-o pe mama Cristenei să îi spună ce a făcut.

A fost găsită inconştientă în casă de sora mai mică de 10 ani. Între timp, criminalul s-a făcut nevăzut, fiind căutat de mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi. Totodată, băiatul a fost dat în consemn la frontieră. Mai multe echipaje au rămas și în cartierul de romi din Ciocaia, în fata casei bărbatului, pentru a supraveghea zona. După 12 ore, acesta a fost prins acasă. 

A ucis-o pentru că nu i-a acceptat iubirea

Pe acelaşi subiect

Crima a avut loc, marţi în jurul orei 11. Familia fetei spune că bărbatul a intrat în casă pe geam, cu un topor, care este posibil să fie şi arma crimei.

„Familia o fost la lucru, băiatul a intrat pe geam, cu toporul şi a lovit-o. Nu ştim. Nu au fost prieteni băiatul umbla după ea, dar ea nu a vrut. A fost singură acasă. Nu ştiu de ce a lovit-o. Băiatul a fugit, îl caută poliţia. Criminalul a sunat-o pe mamă să-i spună că Cristina nu mai este”, a povestit bunicul fetei.

Mama tânărului spune că nu își explică gestul băiatului și crede că s-ar ascunde în satul vecin, unde ar avea ceva rude. „Dimineață când a intrat în casă și a luat telefonul și a plecat. De atunci nu l-am mai văzut”, a declarat femeia.

Gligor Sabău, prim procuror adj. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor: “Au un cerc de suspecți, că a fost dat în consemn la frontieră. Procurorii vor audia mâine și alți martori pentru a descoperi ce l-a determinat pe bărbat la un astfel de gest”.

Cristina avea 14 ani și era în clasa a 7-a la şcoala din satul vecin. Adolescenta era curtată de aproape un an de zile de tânărul de 28 de ani care locuia la doar trei case distanță de ea. Vârsta înaintată a bărbatului a fost şi motivul pentru care părinţii s-au opus relaţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Dragoste criminală în Bihor: O copilă de 14 ani a fost ucisă de tânărul care îi făcea curte. Cristina a fost găsită moartă în casă de sora mai mică