Antena Meniu Search
x

Dramă în familia unor tineri români, în Italia! Micuţa Maria Melissa a murit fulgerător, după ce a fost alăptată. Părinţii, în stare de şoc: "De ce ni s-a întâmplat nouă?"

Dramă în familia unor tineri români, în Italia. Micuţa Maria Melissa a murit fulgerător, după ce a fost alăptată.

La ora 3 dimineaţă, micuţa Melissa Maria era alăptată de mama ei, Roxana. Patru ore mai târziu, fragila inimioară a fetiţei înceta să mai bată...

Tragedia a avut loc în Italia, la Ponte San Nicolo, Padova. 

Tatăl fetiţei, un român în vârstă de 31 de ani, Mihai Andrei Popa, povesteşte cu lacrimi în ochi că în dimineaţa zilei de 8 ianuarie, când s-a trezit ca să plece la muncă, s-a dus la fiica lui şi a sărutat-o.

Atunci a făcut dramatica descoperire. 

Pe acelaşi subiect

"Trupul ei era rece. Imediat, am trezit-o pe soţia mea şi i-am spus să sune la numărul de urgenţă 118. Între timp, am încercat din răsputeri să o readuc la viaţă. Când au sosit medicii, mi-au spus că nu mai e nimic de făcut.

Pentru noi este o experienţă teribilă. De ce ni s-a întâmplat tocmai nouă? Melissa era perfect sănătoasă, nu se simţea rău, nu înţeleg cum s-a întâmplat. Soţia mea este disperată. Stă toată ziua lângă pătuţul fetiţei", mărturiseşte românul pentru ilgazzettino.it.

Melissa Maria nu avea decât 46 de zile. 

Conform diagnosticului, se pare că decesul micuţei a fost cauzat de sindromul de moarte subită a sugarului, care afectează circa 0,5/1000 de copii nou-născuţi în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dramă în familia unor tineri români, în Italia! Micuţa Maria Melissa a murit fulgerător, după ce a fost alăptată. Părinţii, în stare de şoc: "De ce ni s-a întâmplat nouă?"