Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şosele luate cu asalt de românii care se întorc acasă după Paşte. Cozi de zeci de kilometri pe Valea Prahovei

A început exodul invers al românilor! Sute de mii se întorc spre case, după minivacanţa de sărbători! S-au format cozi de zeci de kilometri şoselele ţării.

de Redactia Observator

la 09.04.2018 , 19:55

A început exodul invers al românilor! Sute de mii se întorc spre case, după minivacanţa de sărbători! S-au format cozi de zeci de kilometri pe cele mai aglomerate şosele ale ţării. Valea Prahovei s-a transformat în Valea Nervilor pentru miile de şoferi care au vrut să ajungă acasă.

După minivacanţa de Paşte, a fost Lunea Patimilor pentru şoferi. Pe sensul de mers spre Bucureşti, Drumul Naţional 1 s-a transformat într-o uriaşă... parcare. Pe unele porţiuni de şosea nu s-a mers bară la bară. S-a STAT bară la bară.

Practic, pe un drum care poate fi parcurs în 50 de minute, această familie a stat 3 ore în trafic. A fost un adevărat test al răbdării. S-a circulat cu cel mult 20 de kilometri pe oră, iar maşinile blocate aproape că au format un lanţ neîntrerupt între staţiunile de pe Valea Prahovei. 

Vezi și

Situaţia s-a repetat şi la intrarea în Capitală. Centura Bucureştiului nu a făcut faţă fluxului uriaş de maşini.

Văzută de sus, dintr-un elicopter al Poliţiei, Autostrada Soarelui pare la fel de sufocată de maşini. 

Astăzi, peste 1.400 de poliţişti rutieri au dirijat traficul pe arterele de drum care se blocheză la fiecare sfârşit de sărbătoare. Un nou val de aglomeraţie pe şosele este aşteptat în această seară. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Şosele luate cu asalt de românii care se întorc acasă după Paşte. Cozi de zeci de kilometri pe Valea Prahovei