Antena Meniu Search
x

Video După ce un elicopter i-a distrus casa, un copil din Uganda a devenit, la 7 ani, expert în aviaţie şi are deja ore de zbor pe un Cessna

Un băiat de 7 ani a devenit senzație în țara sa, după ce i-a lăsat cu gura căscată pe specialiştii în aviaţie, cu afişarea sa precoce de cunoștințe despre aeronave și abilități de zbor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.12.2020, 18:21

Copilul este considerat un mic geniu al aviaţiei - Daily Mail

Un copil de 7 ani e expert în aviaţie

Graham Shema a fost intervievat la televiziunea locală și numele său este menţionat în ziare și pe rețelele sociale cu "Căpitan". Ambasadorul Germaniei și ministrul transporturilor din Uganda l-au invitat la discuţii, scrie Reuters.

Iubitor de matematică și știință, studentul a zburat ca stagiar de trei ori pe un Cessna 172.

El spune că vrea să fie pilot și astronaut și să călătorească într-o zi pe Marte. Modelul său în viaţă este Elon Musk, a spus băiatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copilul a lăsat cu gura căscată audienţa, atunci când a fost întrebat din mulţime care este principiul de funcţionare ale motoarelor, pe un avion Bombardier CRJ900. Copilul a descris exact modul de funcţionare.

Curiozitatea copilului pentru zbor a fost stârnită de un incident ciudat

Când avea 3 ani, un elicopter de poliție a zburat atât de jos până la pământ, încât a distrus acoperișul casei bunicii sale, la marginea capitalei ugandeze Kampala, în timp ce băiatul se juca afară.

"A declanșat ceva în mintea lui", a spus mama sa, Shamim Mwanaisha, 29 de ani.

În cinci luni, copilul învăţase deja tot vocabularul din aviaţie şi cunoştea majoritatea pieselor componente ale mai multor avioane, iar apoi copilul a început să zboare ca stagiar pe un Cessna 172, la 7 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » După ce un elicopter i-a distrus casa, un copil din Uganda a devenit, la 7 ani, expert în aviaţie şi are deja ore de zbor pe un Cessna