Antena Meniu Search
x

Video "Durerea este foarte mare" Filmul accidentului în care un bărbat a fost împuşcat mortal de naşul său, la o partidă de vânătoare

Accident teribil la o partidă de vânătoare! Un bărbat şi-a ucis prietenul, după ce l-a confundat cu un animal şi l-a împuşcat în piept. Cei doi nu erau doar amici, ci şi naş şi fin. Erau la vânătoare de fazani când a avut loc cumplitul incident. Partida de vânătoare a fost organizată legal. Poliţiştii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 13.02.2022, 13:16

Vezi și

Cristi şi naşul lui erau la vânătoare de fazani cu încă patru persoane. Plănuiseră partida de ceva vreme. Prieteni vechi, pasionaţi de vânătoare, nu era prima dată când vânau împreună. La un moment dat, Cristi s-a separat de restul grupului. Atunci, naşul l-ar fi confundat cu un animal şi a tras. Şi-a rănit finul în piept. 

Iulia Pop, reporter Observator: Incidentul s-a petrecut pe acest câmp care aparţine de fondul de vânătoare Deta, în stare de şoc, victima a fost adusă până aici de prieteni şi preluată de o ambulanţă care a gonit până în localitatea vecină. Acolo aştepta elicopterul SMURD. Eforturile salvatorilor au fost în zadar. Bărbatul de 36 de ani nu a mai putut fi resuscitat. 

Grupul de vânători amatori avea autorizaţie pentru vânătoare de fazani de la Direcţia Silvică.

Ioan Oprea, directorul Direcției Silvice Timiş: N-au respectat nişte reguli de protecţia muncii pe care cu siguranţă le cunoşteau  Sunt mai multe reguli, în cazul vânătorii de fazan obligativitatea de a trage doar în sus, de a trage doar la înălţime 

Pe acelaşi subiect

Fondul de vânătoare a fost împânzit de anchetatori. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi încearcă să stabilească cum a avut loc teribilul accident. 

Iulia Pop, reporter Observator: Criminaliştii verifică muniţia şi armele folosite la vânătoare ca să stabilească legalitatea lor 

Familiile şi prietenii celor doi sunt în stare de şoc. Bărbatul care a tras cu arma este copleşit de durere. Fără să vrea, nu doar că i-a luat viaţa finului său, ci a lăsat şi doi copii fără tată. 

Prieten: Durerea este foarte mare pentru noi, suntem cu toţii în stare de şoc şi nu putem spune decât doare... 

Cristi era consilier local, la primul mandat, în Deta din partea Pro România. Când şi-a anunţat candidatura, tânărul a explicat că a trăit toată viaţa în Deta, acolo îşi creşte copiii şi vrea să îşi ajute comunitatea să se dezvolte. Şi naşul lui a cochetat cu politica. A candidat şi el la consiliul local din Deta, dar din partea PSD. S-a retras în favoarea socrului său, un cunoscut om de afaceri din zonă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Durerea este foarte mare" Filmul accidentului în care un bărbat a fost împuşcat mortal de naşul său, la o partidă de vânătoare