Antena Meniu Search
x

E oficial! Piturca este fiul Vicai Blochina

Dupa ce a refuzat de trei ori sa faca testul ADN, sfatuit de fostii avocati, selectionerul s-a prezentat acum trei saptamani la analize. Care au confirmat ceea ce stabilisera magistratii la finalul anului trecut. Acum, acesta pregateste contraatacul: va cere instantei custodie comuna

"Deci fac ce cred eu ca e mai bine pentru mine si familia mea", spunea atunci Piturca. Si a facut testul de paternitate, in urma cu trei saptamani. De data asta, Victor Piturca a avut initiativa. A vrut sa stie daca Edan, baiatul Vica Blochina, este si al lui. Asta stabilisera deja magistratii, iarna trecuta.

"Oricum nu era pentru mine o surpriza, eu stiam cine e tatal copilului", a spus Vica. L-a vazut in laboratul de la medicina legala. Si ar fi evitat sa-i vorbeasca micutului. Astazi, Piturca si fosta lui iubita au primit confirmarea in plic, negru pe alb, Edan este copilul selectionerului. Ar fi aflat mai demult, dar selectionerul ar fi avut buletinul expirat. Urmatorul pas - Piti va cere custodie comuna.

Piturca nu are de gand sa lase un euro pe mana Vicai. Si le-ar fi marturisit apropiatilor ca ar fi trebuit sa faca testul ADN de inca de la inceput, nu sa sa-si asculte avocatii pe care i-a si concediat, de altfel. Din cauza lor ar fi ajuns si la pensia alimentara record de 9.000 de euro pe luna, plus restante de 100.000 de euro. Fosta balerina se chinuie inca sa-l execute silit.

Recalcularea pensiei o poate cere acum si Vica, daca lui Piti ii vor intra in cont banii de la Mititelu. Inalta Curte a dat verdictul: Mititelu trebuie sa-i plateasca daune de sapte milioane de euro pentru ca l-a dat afara de la

Universitatea Craiova.

De milioanele de la Mititelu poate profita si Vica. Mai ales ca Piturca ar putea sa ramana fara salariul de 450.000 de euro pe an de la federatie. FIFA a cerut explicatii pentru condamnarea antrenorului la un an cu suspendare in dosarul valiza.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » E oficial! Piturca este fiul Vicai Blochina