Antena Meniu Search
x

Ea este adolescenta găsită moartă, pe jumătate dezbrăcată, într-o pădure din Botoşani. Fata are 18 ani, iar criminalul ei, 16!

Tânăra găsită moartă într-o pădure din apropierea unui cimitir din oraşul Botoşani a fost identificată. De asemenea, a fost identificat şi autorul omorului.

Tânăra găsită moartă într-o pădure din apropierea unui cimitir din oraşul Botoşani a fost identificată. De asemenea, a fost identificat şi autorul omorului.

Potrivit botosaneanul.ro, fata ucisă cu 13 lovituri de cuţit şi găsită aproape dezbrăcată la marginea oraşului se numeşte Petronela Mihalachi şi este din Ștefănești.

Fata era elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din municipiul Botoșani şi ar fi împlinit 19 ani pe 28 iunie.

De asemenea, autorul omorului a fost şi el identificat şi se află în custodia poliţiei. 

Este vorba de un băiat de 16 ani. Băiatul de 16 ani va fi prezentat în cursul zilei de astăzi la procuror, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Reamintim că ieri a avut loc o descoperire terifantă într-o pădure de la marginea orașului Botoșani. O fată, despre care presa locală anunţase iniţial că ar avea 15 ani, a fost găsită moartă, prezentând multiple plăgi.

Tânăra a fost înjunghiată de cel puțin 13 ori, prezentând plăgi în zona gâtului, a fetei și a mâinilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Corpul adolescentei a fost găsit de un bărbat care ieșise cu câinele la plimbare. 

Omul a alertat imediat poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ea este adolescenta găsită moartă, pe jumătate dezbrăcată, într-o pădure din Botoşani. Fata are 18 ani, iar criminalul ei, 16!