Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ea este şoferiţa care, duhnind a alcool, s-a înfipt cu BMW-ul în copac, lângă lacul Pipera. N-a făcut o zi de închisoare, deşi a lăsat un bătrân fără un picior (Video)

Tânăra de 27 de ani care, după ce a pierdut controlul volanului pe Bulevardul Pipera, a fost la un pas de a plonja cu maşina în lac, se numeşte Anastasia Tănase

de Redactia Observator

la 12.04.2018 , 10:49

Tânăra de 27 de ani care, după ce a pierdut controlul volanului pe Bulevardul Pipera, a fost la un pas de a plonja cu maşina în lac, este nimeni alta decât Anastasia Tănase.

Noaptea trecută, fata de bani gata din Constanţa a fost protagonista unui accident spectaculos, după ce nu a mai putut stăpâni volanului BMW-ului X6, fiind la un pas să ajungă în Balta Pipera.

Articolul continuă după reclamă

Fata ar fi gonit pe Bulevardul Pipera din judeţul Ilfov, a ieşit cu maşina în decor, a spulberat un gard de fier, a trecut milimetric pe lângă un stâlp de iluminat şi s-a înfipt într-un copac, pe malul lacului. 

Pe acelaşi subiect

Ca prin minune, şoferiţa a scăpat nevătămată. S-a ales, însă, cu dosar penal şi cu autoturismul avariat. În plus, a ajuns încătuşată la spitalul Floreasca, după ce a refuzat să sufle în etilotest.

A lăsat un bătrân fără un picior

Constănţeanca de bani gata Anstasia Tănase nu este însă la primul ei dosar penal. În urmă cu 8 ani, la puţin timp după ce a împlinit 18 ani şi a devenit proaspăta proprietară a unui BMW model X6, Anastasia a băgat trei oameni în spital, unul dintre ei rămânând fără un picior! 

S-a întâmplat într-o seară de marţi, când puştoaica ajunsă la majorat a vrut să dea o raită prin Constanţa. A luat o amică în maşină iar în momentul în care a ajuns într-o intersectie din centrul oraşului, în loc să oprească la semafor, Anastasia a apăsat pedala de acceleraţie şi a trecut pe roşu.

A lovit în plin o maşină marca Kia condusă de constănţeanul de 25 de ani, Florentina Dicu, apoi s-a înfipt cu bolidul în treptele Teatrului Fantasio.

L-a rănit foarte grav de Gheorghe Chioaru, de 71 de ani, din Bucureşti, care se afla pe trotuar. Medicii nu au mai putut să-i salveze acestuia piciorul.

De asemnea, fata cu care Anstasia se afla în maşină a fost şi ea rănită.

Acum, Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei "Omenia", a Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din România, poartă proteză, piciorul strivit în accidentul din 2010 fiindu-i amputat în luna august a aceluiaşi an. 

Între timp, Anastasia a fost trimisă în judecată pentru vătămare corporală în culpă, iar în 2015 judecătorii au condamnat-o la doi ani de închisoare cu suspendare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Ea este şoferiţa care, duhnind a alcool, s-a înfipt cu BMW-ul în copac, lângă lacul Pipera. N-a făcut o zi de închisoare, deşi a lăsat un bătrân fără un picior (Video)