Antena Meniu Search
x

Ei sunt tinerii morţi în groaznicul accident din Teleorman. Gabriel şi Cosmin se întorceau de la munte, şoferul ar fi adormit la volan (Video)

Prima zi de Crăciun s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru trei familii. Doi tineri, de 24 şi 25 de ani, au murit pe loc într-un cumplit accident în Teleorman. Al treilea, tânăr, de 16 ani, este în stare gravă la spital.

Prima zi de Crăciun s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru trei familii. Doi tineri, de 24 şi 25 de ani, au murit pe loc într-un cumplit accident în Teleorman. Al treilea, tânăr, de 16 ani, este în stare gravă la spital.

Crăciun îndoliat pentru două familii din Braşov şi Turnu Măgurele, după un teribil accident în Teleorman, pe DN 52.

Tânărul braşovean Gabriel Comănici, de 25 de ani, pasager stânga spate, şi Ionuţ Cosmin Stoian, de 24 de ani, din Turnu Măgurele, şofer începător, au murit pe loc.

Pe acelaşi subiect

Gabriel Comănici

Maşina în care se aflau s-a izbit violent, în această dimineaţă, de un copac aflat pe marginea drumului, tinerii nemaiavând nicio şansă.

Cosmin Stoian

Un adolescent de 16 ani, tot din Turnu Măgurele, care se afla pe scaunul din dreapta faţă a maşinii, a fost rănit grav în accident, fiind transportat de urgenţă la spital.

Doi tineri, de 24 şi 25 de ani, au murit pe loc într-un cumplit accident în Teleorman

Şoferul ar fi adormit la volan

Nenorocirea s-a produs la ora 6.30, între Alexandria și Furculești.

Se pare că tinerii veneau de la munte şi se îndreptau spre Turnu Măgurele.

Maşina în care se aflau s-a izbit violent, în această dimineaţă, de un copac aflat pe marginea drumului, tinerii nemaiavând nicio şansă

Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat cu adevărat, dar se presupune că șoferul ar fi adormit la volan, după un drum lung, pe timp de noapte.

Ionuţ Cosmin Stoian, care se afla la volan în momentul tragediei, avea permis de conducere din septembrie 2018.

Nenorocirea s-a produs la ora 6.30, între Alexandria și Furculești

Trei ambulanțe au ajuns imediat la fața locului, însă pentru cei doi tineri din Turnu Măgurele și din Brașov nu s-a mai putut face nimic.

Erau încarcerați și muriseră în urma impactului. Au fost scoși dintre fiarele contorsionate de echipajul de descarcerare de la ISU Teleorman.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul de 16 ani  a scăpat ca prin minune, pentru că mașina s-a izbit de copac cu partea stângă. A fost preluat de o ambulanță și transportat de urgență la Spitalul din Alexandria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Ei sunt tinerii morţi în groaznicul accident din Teleorman. Gabriel şi Cosmin se întorceau de la munte, şoferul ar fi adormit la volan (Video)