Antena Meniu Search
x

Nenorocire în ziua de Crăciun. Doi tineri, de 24 şi 25 de ani, au murit într-un cumplit accident în Teleorman (Video)

Tragedie în ziua de Crăciun. Doi tineri, cu vârste de 24 şi, respectiv, 25 de ani, au murit într-un groaznic accident petrecut în această dimineaţă, în Teleorman, pe DN52, care leagă Alexandria de Turnu Măgurele. Un adolescent de 16 ani a fost rănit grav în accident.

Tragedie în ziua de Crăciun. Doi tineri, cu vârste de 24 şi, respectiv, 25 de ani, au murit într-un groaznic accident petrecut în această dimineaţă, în Teleorman, pe DN52, care leagă Alexandria de Turnu Măgurele. Un băiat de 16 ani a fost rănit grav în accident.

Nenorocirea s-a produs la ora 6.30, în această dimineaţă.

Din primele informaţii, şoferul unei maşini ce se îndrepta spre Turnu Măgurele a pierdut controlul volanului la intrarea în Furculeşti şi s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului extrem de violent, şi-au pierdut viaţa doi tineri, şoferul maşinii şi un pasager din spate, în timp ce un alt tânăr aflat în autovehicul a ajuns la spital cu răni grave.

Două dintre cele trei victime au fost încarcerate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La faţa locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Alexandria, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă cu două maşini. 

Cazul a fost preluat de poliţie pentru cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Nenorocire în ziua de Crăciun. Doi tineri, de 24 şi 25 de ani, au murit într-un cumplit accident în Teleorman (Video)