Antena Meniu Search
x

Elena şi Geanina, două verişoare din Ialomiţa, au dispărut după ce au plecat să se întâlnească cu un individ cunoscut pe internet

Geanina Nicoleta Rătunzeanu şi Elena Doagă, două fete din Ialomiţa, verişoare, au dispărut fără urmă, de miercuri seară. Cele două adolescente au plecat la Amara, pentru a se întâlni cu cineva, şi de atunci sunt de negăsit.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.01.2020, 12:57

Geanina Nicoleta Rătunzeanu şi Elena Doagă au dispărut în Ialomiţa
Elena şi Geanina, două verişoare din Ialomiţa, au dispărut fără urmă. Fetele de 14 şi 15 ani sunt de negăsit - IPJ Ialomiţa

Geanina Nicoleta Rătunzeanu şi Elena Doagă, două fete din Ialomiţa, verişoare, au dispărut fără urmă, de miercuri seară. Cele două adolescente au plecat din Amara, pentru a se întâlni cu cineva, şi de atunci sunt de negăsit.

Dispariţia celor două fete a fost anunţată miercuri seară, de tatăl uneia dintre ele. 

În seara zilei de 8 ianuarie, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din Amara despre faptul că fiica sa, Elena Doagă în vârstă de 15 ani și nepoata Geanina-Nicoleta Rătunzeanu, de 14 ani, ar fi plecat de la domiciliul său din orașul Amara, fără a mai reveni.

Geanina Nicoleta şi Elena au plecat să se întâlnească cu un individ cunoscut pe internet

Imediat s-au format echipe operative de cercetare și căutare, stabilindu-se că la momentul plecării, Elena purta un halat pluşat de culoare albastru, colanţi culoare negru şi teneşi culoare roz, iar Geanina, blugi culoare albastru şi bluză albă cu dungi negre.

IPJ Ialomiţa face apel la cei care le-au văzut pe cele două fete sau pot oferi detalii să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru ilnews.ro că sunt verificate toate pistele posibile, inclusiv rețelele de socializare.

Această din urmă pistă i-a condus pe polițiști la o serie de discuții cu un tânăr, care acum este căutat. Una dintre ele avea la ea telefonul mobil care inițial suna dar fără ca cineva să răspundă, iar ulterior, acesta a fost închis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Elena şi Geanina, două verişoare din Ialomiţa, au dispărut după ce au plecat să se întâlnească cu un individ cunoscut pe internet