Antena Meniu Search
x

Video Elev, filmat cum trage pe nas cretă de pe bancă, într-o şcoală generală din Maramureş

Un elev dintr-o şcoală generală din Maramureş a fost filmat de un coleg în timp ce trăgea pe nas cretă de pe bancă, în sala de clasă. Mai apoi, copilul a postat filmarea pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 11:10

Vezi și

În urma imaginilor video apărute în spațiul public, surprinse într-o unitate de învățământ din Desești, Compartimentul de Relații Publice – I.P.J. Maramureș este abilitat să vă comunice următoarele:

Politistii s-au sesizat din oficiu și au demarat activități specifice. Astfel, elevul surprins în filmare a fost identificat și consiliat în prezența părinților.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că praful de culoare albă ar fi fost cretă, iar elevul ar fi făcut acest lucru pentru amuzament.

Menționăm faptul că prevenirea și combaterea violenței în școli, a delincventei juvenile și a victimizării minorilor reprezintă priorități ale Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Pe acelaşi subiect

În urma evenimentelor produse în unitatea de învățământ menționată anterior, au fost derulate o serie de activități informativ-preventive, la datele de 5 și 8 martie a.c., atât de către polițiștii Biroului Siguranța Școlară , cât și de cei ai Postului de Poliție Desești.

În cursul zilei de azi, 12 martie, polițiștii Biroului Siguranța Școlară sunt din nou prezenți în unitatea respectivă pentru a desfășura activități specifice.

Acestea au ca scop creșterea gradului de siguranţă în unitatea de învăţământ și prevenirea comiterii unor evenimente similare.

Polițiștii au în vedere crearea în unitățile de învățământ a unui sistem de comunicare real şi eficient între şcoală, autorităţi şi familie pentru identificarea, monitorizarea şi prevenirea actelor de violenţă, faptelor de natură contravențională sau a infracţiunilor, prin implicarea tuturor factorilor educaţionali, iar elevii să fie informați cu privire la răspunderea contravențională sau penală a acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Elev, filmat cum trage pe nas cretă de pe bancă, într-o şcoală generală din Maramureş