Antena Meniu Search
x

Elevul care a lovit și umilit o profesoară din Teleorman, arestat preventiv pentru 30 de zile

Elevul din Teleorman, care a lovit și umilit o profesoară, în sala de clasă, la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, din Teleorman, a fost arestat.

Elevul care a lovit și umilit o profesoară din Teleorman, arestat preventiv pentru 30 de zile

Elevul din Teleorman, care a lovit și umilit o profesoară, în sala de clasă, la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, din Teleorman, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Măsura e o adevărată premieră în România

Iniţial, el fusese anchetat pentru pentru tulburarea ordinii publice, dar procurorul de caz a decis extinderea cercetărilor și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate. Miercuri, elevul de clasa a 8-a a fost reţinut.

De asemenea, Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a solicitat de urgenţă Guvernului măsuri de protecţie pentru profesori după cazul profesoarei din Teleorman care a fost umilită şi bătută de elevi.

Imaginile şocante au fost prezentate de observator.tv săptămâna trecută. Videoul a fost filmat chiar de unul dintre agresori. Scandalul a avut loc la sfârşitul orei de educaţie civică. Câțiva elevi din clasa a VIII-a nu au lăsat-o pe profesoară să iasă din clasă. Au lovit-o şi au înjurat-o.

VIDEO: O profesoară din Teleorman e agresată de elevi în şcoala din Poroschia

Deciziile reţinerii, dar şi a arestării preventive, sunt o adevărată premieră în România, pentru astfel de cazuri de violenţă în şcoli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Elevul care a lovit și umilit o profesoară din Teleorman, arestat preventiv pentru 30 de zile