Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Deputat din Gorj, cercetat penal. A lovit un pieton pe trecere, apoi a plecat de la locul accidentului

Deputatul Elvira Șarapatin s-a ales cu dosar penal după ce a lovit un pieton chiar pe trecere. Accidentul a avut loc pe un bulevard din Târgu Jiu.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 12.06.2020 , 15:25

Elvira Șarapatin a lovit cu mașina un bărbat pe trecerea de pietoni
Deputat din Gorj, cercetat penal. A lovit un pieton și a plecat de la locul accidentului - cdep.ro
  • Accidentul s-a produs, vineri, pe un bulevard din Târgu Jiu.
  • Deputata s-a întors la locul faptei abia după ce bărbatul a apucat să sune la 112 și să anunțe incidentul.

Parlamentarul a acroșat un bărbat de 50 de ani și a plecat de la locul accidentului. A revenit după câteva minute și le-a spus polițiștilor că evenimentul s-a produs din neatenție. 

Accidentul a avut loc, vineri, pe un bulevard din Târgu Jiu.

Polițiștii au fost sesizați chiar de bărbatul accidentat de parlamentar.

Articolul continuă după reclamă

"Polițiști din cadrul Politiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat, de 50 de ani, din orașul Novaci, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Târgu Jiu, iar autoturismul implicat în eveniment nu a oprit la fața locului", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. 

După ce l-a lovit pe bărbat, Elvira Șarapatin și-a continuat drumul. S-a întors abia după ce omul a sunat la 112 ca să anunțe incidentul.

"Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Târgu Jiu, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător, ar fi fost acroșat de un autoturism, care nu  i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei. La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie, de 68 de ani,  din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier", au mai anunțat reprezentanții IPJ Gorj.

Atât pietonul, cât și deputatul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul a fost transportat la spital, fiind rănit ușor.

Parlamentarul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Elvira Șarapatin a obținut primul mandat în Camera Deputaților în 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Deputat din Gorj, cercetat penal. A lovit un pieton pe trecere, apoi a plecat de la locul accidentului