Antena Meniu Search
x

Maşina lui Mario Iorgulescu, expertizată tehnic după teribilul accident

La nouă zile de la accidentul provocat de Mario Iorgulescu, noi imagini arată forţa impactului în care un tânăr a murit. Din bolidul de lux condus de fiul şefului LPF a mai rămas doar jumătate. Maşina a fost astăzi ridicată de Poliţie pentru a fi expertizată tehnic.

de Redactia Observator

la 17.09.2019, 19:56

Vezi și

La nouă zile de la accidentul provocat de Mario Iorgulescu, noi imagini arată forţa impactului în care un tânăr a murit. Din bolidul de lux condus de fiul şefului LPF a mai rămas doar jumătate. Maşina a fost astăzi ridicată de Poliţie pentru a fi expertizată tehnic. Anchetatorii vor să afle dacă şoferul vinovat gonea cu 240 de kilometri pe oră, viteza despre care vorbesc martorii. Beat şi drogat cu cocaină în momentul impactului, Mario Iorgulescu e în continuare în stare gravă. 

Privit din faţă, bolidul condus de Mario Iorgulescu în ziua tragediei e de nerecunoscut. Din maşina de 300 de mii de dolari a mai rămas doar un morman de piese rupte. 

Pare un miracol că Mario Iorgulescu a supravieţuit. L-au salvat airbagurile, dar şi alte sisteme performante de siguranţă ale autoturismului.  

Specialiştii susţin că "maşinile sunt construite să se deformeze foarte mult, chiar mai mult de 50% din structură, pentru a ne proteja pe noi. L-a salvat construcţia maşinii însă a scăpat şi din dinamica accidentului care a fost nefavorabilă celeilalte persoane".

Nicio şansă nu a avut în schimb tânărul de 24 de ani ucis în maşina sa de bolidul care ar fi gonit, spun martorii, cu o viteză ameţitoare. Expertiza autoturismului va stabili cât de mult a accelerat Mario Iorgulescu înainte de impact. 

Specialiştii susţin că "n-au fost chiar 240 de kilometri pe oră. Viteza a fost sub 200 de kilometri pe oră. Persoana nu poate rămâne în viaţă la o viteză de peste 64 de kilometri pe oră şi impact cu un obstacol fix. Aici, impactul nu a fost frontal, nu a fost cu obstacol fix ci din lovitura acelui refugiu a venit peste acea maşină".

Deocamdată, Mario Iorgulescu nu a fost pus sub acuzare şi nici nu a putut fi audiat pentru că starea lui s-a agravat zilele trecute. 

Surse apropiate familiei spun că medicii fac eforturi pentru a-l ţine în viaţă, după ce unele organe i-ar fi cedat. Tânărul riscă să ajungă la închisoare pentru ucidere din culpă, mai ales că era beat şi consumase cocaină înainte să se urce la volan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Maşina lui Mario Iorgulescu, expertizată tehnic după teribilul accident