Antena Meniu Search
x

Update Explozia unei dube, la Râmnicu Vâlcea, a zguduit un cartier întreg. Martor: ”Mă aplecasem să mângâi o pisicuţă. Dacă eram în picioare era mai rău”

Doi oameni au ajuns la spital după ce o dubă încărcată cu butelii de oxigen a explodat în spatele unui bloc din Râmnicu Vâlcea. 18 maşini au fost avariate, iar geamurile apartamentelor din apropiere au fost spulberate. Martorii spun că pompierii au intervenit foarte târziu.

de Redactia Observator

la 13.07.2021, 20:00

Vezi și

Deflagraţia s-ar fi produs chiar în momentul în care şoferul a încercat să deschidă portiera din telecomandă. Suflul exploziei l-a aruncat la câţiva metri. O femeie aflată în zonă a fost şi ea rănită. Doar norocul a făcut ca numărul victimelor să nu fie mai mare.

Martor: ”Plecasem, trăsesem maşina chiar lângă, paralel şi numai bine că plecasem de lângă ea şi n-am ajuns bine în faţa blocului că deja am auzit o bubuitură”. Un alt martor a declarat: ”Mă aplecasem să mângâi o pisicuţă. În momentul ăla a pocnit, că poate dacă eram în picioare era mai rău. Şi-a sărit în sus”.

17 maşini parcate în zonă au fost avariate

Explozia a zguduit întregul cartier. 17 maşini parcate în zonă au fost avariate şi apartamentele din trei blocuri - afectate. Duba care a explodat aparţine unei societăţi care se ocupă cu întreţinerea instalaţiilor de alimentare cu gaz metan. Martorii spun că pompierii au intervenit cu întârziere.

Pe acelaşi subiect

Martor: ”A trecut un sfert de oră şi pompierii n-au ajuns. Un sfert de oră!” ”A bubuit foarte tare, pompierii au venit foarte târziu, deci după ce-a ars maşina”, a spus alt martor.

Octavian Fulger, ISU Vâlcea: ”Se pare că este vorba de o explozie produsă în urma unei acumulări de gaze în interiorul autovehiculului”.

La spital, au ajuns șoferul maşinii distruse și o femeie. Din fericire, nu au suferit răni grave. Un alt bărbat a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri la faţa locului.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Explozia unei dube, la Râmnicu Vâlcea, a zguduit un cartier întreg. Martor: ”Mă aplecasem să mângâi o pisicuţă. Dacă eram în picioare era mai rău”