Antena Meniu Search
x

Familia găsită moartă în Olt locuia provizoriu în casa în care s-a produs tragedia

Întâmplare şocantă în judeţul Olt! O mamă, un tată, un copil de 13 ani şi o bătrână au fost găsiţi fără suflare în aceeaşi casă. Anchetatorii cred că toţi patru s-au intoxicat cu gaz de la o instalație de încălzire a apei care s-a defectat.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 10.12.2020, 09:05

Vezi și
  • Patru persoane şi-au pierdut viaţa în tragedia din Olt.
  • Victimele s-ar fi intoxicat cu gaz.

Tragedia a fost anunţată la 112 de vecini. O femeie a încercat să ia legătura cu ei, dar nu i-a răspuns nimeni la telefon. Aşa că a mers la locuinţa acestora ca să vadă ce s-a întâmplat. 

Vecină: Era becul aprins şi nu era pârtie făcută la poartă. A mers acolo în curte, s-a uitat pe geam şi a văzut bătrâna că era întinsă. Au încercat vecinii, au forţat uşa şi i-au găsit...

Toţi patru erau fără suflare.... Echipajul medical chemat în ajutor nu a mai putut face nimic pentru a-i salva. 

Vorbim de o bătrână de 78 de ani, doi părinţi, cu vârstele de 52 de ani, dar şi un copil de 13 ani, luat în plasament de cei doi. Aceştia stăteau provizoriu în casa respectivă, urmând să se mute la un alt domiciliu.

Copilul, tatăl său şi bunica sa au fost găsiţi în dormitor. Pe mamă... poliţiştii au găsit-o fără viaţă în baie. 

Când au ajuns la casa respectivă, poliţiştii au găsit o butelie cu robinetul deschis, însă în casă nu se simţea miros de gaz. Cel mai probabil, cei patru au murit intoxicaţi. Aceasta fiind, de fapt, şi prima ipoteză pe care anchetatorii o iau în calcul.

Poliţiştii spun că cei patru nu prezentau urme de violenţă. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar legiştii au preluat trupurile neeînsufleţite pentru necropsie. Ei vor stabili cauza exactă a morţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Familia găsită moartă în Olt locuia provizoriu în casa în care s-a produs tragedia