Antena Meniu Search
x

Video "Fata mea. Ce au făcut, au omorât-o?". Crimă înfiorătoare în Brașov, un tânăr și-a ucis iubita într-o criză de furie

Crimă înfiorătoare în localitatea Budila, din judeţul Braşov. Un bărbat şi-a înjunghiat cu sânge rece partenera de viaţă, după o dispută cu privire la casa în care ar fi trebuit să locuiască împreună. Când a văzut ce a făcut, panicat, individul a sunat singur la 112. Bărbatul a fost încătuşat şi dus la sediul poliţiei. Atenţie! Vă avertizăm, urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 27.02.2023, 08:38

Vezi și

Scandalul dintre cei doi ar fi pornit de la faptul că nu se înţelegeau unde să locuiască, în casa ucigaşului sau la mama victimei. 

Deci au fost despărţiţi, a stat şi aici, a stat şi acolo. Venea la el, se împăcau, plecau pe stradă. 

Mama victimei este în stare de şoc: Fata mea... Ce au făcut, au omorât-o? Acum a venit (n.r. tatăl) după băiat. L-a luat şi a plecat. Dar acum au trecut câteva ore. Ea a făcut ceva mâncare în casă şi zice "mă duc mamă după băiat". A plecat şi n-am mai văzut-o de atunci, nu ştiu nimic de ea. Unde-i?! 

Crimă în Brașov: Femeie ucisă într-o criză de furie

Pe acelaşi subiect

Când a realizat ce a făcut, individul a sunat la 112 să mărturisească totul. 

Claudiu Loghin - reporter Observator: Întreaga zonă în care s-a petrecut fapta a fost izolată de Poliţie şi de Jandarmerie, pentru ca criminaliştii şi specialiştii în investigaţii criminale să desfăşoare cercetarea la faţa locului. 

Bărbatul a fost încătuşat şi a fost aşezat pe un scaun, flancat de poliţişti, până la sosirea mascaţilor.

Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov: Poliţiştii au reţinut un bărbat de 35 de ani, suspect de agresiune, acesta aflându-se în acest moment în custodia autorităţilor. Ancheta penală este în curs de desfăşurare unde cercetările sunt continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor.

Cei doi aveau împreună un băiat de doar 5 ani

Lidia Mailat, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov DGASPC Braşov: Echipa de intervenţie „Telefonul Copilului“ s-a deplasat la faţa locului. Minorul va fi preluat de către DGASPC în regim de urgenţă şi va fi dus într-un centru unde va beneficia de servicii de specialitate, urmând ca în termen de 5 zile să se stabilească o măsură de protecţie conform legii. 

Anchetatorii au petrecut ore bune la locul crimei pentru a aduna probe la dosar. Pentru fapta sa, suspectul de 35 ani riscă acum să petreacă ani grei după gratii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Fata mea. Ce au făcut, au omorât-o?". Crimă înfiorătoare în Brașov, un tânăr și-a ucis iubita într-o criză de furie