Antena Meniu Search
x

O femeie a băgat cuţitul în propriul soţ, dis de dimineaţă, într-un sat din Prahova

O femeie a băgat cuţitul în propriul soţ, dis de dimineaţă, într-un sat din Prahova. Bărbatul a reuşit să sune la 112 şi să ceară ajutor. Soţia lui a fost reţinută.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.01.2020, 11:44

Bărbat înjunghiat de soţie
O femeie a băgat cuţitul în propriul soţ, dis de dimineaţă, într-un sat din Prahova - Twitter

O femeie a băgat cuţitul în propriul soţ, dis de dimineaţă, într-un sat din Prahova. Bărbatul a reuşit să sune la 112 şi să ceară ajutor. Soţia lui a fost reţinută.

O femeie din comuna prahoveană Păulești și-a înjunghiat soțul marți dimineață, 21 ianuarie, cu un cuțit. Poliția a fost alertată la 07:20 printr-un apel la 112.

"În această dimineață, în jurul orelor 07:20, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că într-un imobil situat în comuna Păulești, județul Prahova, un bărbat de 40 de ani a fost agresat de către soția sa.

A fost constituită echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului, unde, la acest moment desfășoară activități specifice în vederea stabilirii situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Cercetările se desfășoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.", au anunţat poliţiştii prahoveni, citaţi de Incomod.

Femeia a fost depistată și ea în casă, alături de mama ei, şi se află în custodia poliției.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O femeie a băgat cuţitul în propriul soţ, dis de dimineaţă, într-un sat din Prahova