Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie găsită moartă în acelaşi loc în care Petronela a fost ucisă, lângă cimitirul din Botoşani

O femeie a fost găsită moartă, ieri dimineaţă, în pădurea Pacea din Botoşani, la câţiva metri de locul în care Petronela Mihalachi a fost ucisă cu sânge rece, în aprilie 2018.

de Alin Tarnovschi

la 11.11.2019 , 10:39

Femeie găsită moartă în acelaşi loc în care Petronela a fost ucisă, lângă cimitirul din Botoşani Femeie găsită moartă în acelaşi loc în care Petronela a fost ucisă, lângă cimitirul din Botoşani - botosaninews.ro / Observator

O femeie a fost găsită moartă, ieri dimineaţă, în pădurea Pacea din Botoşani, la câţiva metri de locul în care Petronela Mihalachi a fost ucisă cu sânge rece, în aprilie 2018.

Un bărbat care a trecut întâmplător prin pădurea Pacea din Botoşani a descoperit cadavrul unei femei, chiar în spatele cimitirului din zonă şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

La faţa locului au ajuns poliţiştii din Botoşani, dar şi un echipaj medical care a constatat decesul femeii.

Articolul continuă după reclamă

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

Pe acelaşi subiect

Mai mult, poliţiştii continuă ancheta pentru identificarea femeii.

Moartă în acelaşi loc în care Petronela a fost ucisă în 2018

Descoperirea macabră făcută duminică dimineaţă a fost făcută în aceeaşi zonă în care, în aprilie 2018, Petronela Mihalachi (18 ani) a fost ucisă cu sânge rece de Bogdan Ionel (17 ani).

Pe 25 aprilie 2018, Petronela a mers cu Bogdan în pădurea Pacea, chiar în zona din spatele cimitirului, pentru o şedinţă foto.

Într-o criză de nervi şi de gelozie, Bogdan Ionel a lovit-o pe Petronela cu pumnul şi apoi a înjunghiat-o de 32 de ori, unele dintre lovituri fiind aplicate direct în inimă.

Tânăra de 18 ani a fost găsită fără viaţă şi pe jumătate dezbrăcată, de un trecător care a sunat la 112.

La sfârşitul lunii septembrie 2019, criminalul din Botoşani a fost condamnat la 14 ani de detenţie într-un centru de reeducare a minorilor.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Femeie găsită moartă în acelaşi loc în care Petronela a fost ucisă, lângă cimitirul din Botoşani