Antena Meniu Search
x

Femeile care nu folosesc hârtie igienică! Care este motivul

Pentru cei mai mulţi dintre oameni, hârtia igienică este un obiect absolut necesar! Alţii nu vor să o folosească sub nici o formă.

 Pentru cei mai mulţi dintre oameni, hârtia igienică este un obiect absolut necesar! Alţii nu vor să o folosească sub nici o formă.

Există însă şi oameni care nu vor să mai folosească hârtia igienică pentru a face economie şi pentru a protesta împotriva copacilor tăiaţi pentru fabricarea hârtiei.

Trei femei din SUA au povestit pentru HuffingtonPost de ce nu mai folosesc hârtia igienică. Mikala Earley locuieşte în Idaho şi spune că ea şi soţul ei folosesc o pânză în locul hârtiei igienice, pe care o spală şi o refolosesc: "E mai greu să o luăm cu noi când ieşim din casă".

Angela trăieşte în Portland şi spune că ea şi familia ei au renunţat la hârtia igienică de două săptămâni. În locul hârtiei, folosesc cârpe flauşate pe care le ţin într-o cutie la baie şi pe care le bagă la spălat la două-trei zile. "Nu avem probleme cu mirosuri neplăcute", explică femeia.

Kathleen foloseşte aceeaşi metodă. A făcut dintr-o pătură mai veche a bebeluşului mai multe cârpe flauşate. Pe acestea spune că le spală separat de celelalte rufe o dată pe săptămână!

Costul materialelor, al detergentului şi al apei este de 42 de dolari pe an, spun femeile. Acestea susţin că, atunci când foloseau hârtie igienică, cheltuiau 136 de dolari pe an!

În India, de exemplu, există o tradiţie de a folosi apă şi mâna stângă în loc de hârtie igienică! Asta deoarece mâna dreaptă trebuie să rămână curată pentru a servi masa!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Femeile care nu folosesc hârtie igienică! Care este motivul