Antena Meniu Search
x

Momente dramatice după ce o fetiță de 3 ani a murit călcată de un camion, în timp ce se juca în curte, în Iași

O fetiţă de 3 ani din Iaşi a fost ucisă de TIR în curtea propriei case în timp ce se juca. Copila era cu verişoara ei când un camion scăpat de sub control a spulberat gardul şi s-a oprit în zidul casei. Fetiţa s-a stins sub ochii bunicii ei care o supraveghea. Momentul înfiorător a fost filmat de camerele de supraveghere. Atenție, imagini și informații cu impact emoțional.

de Redactia Observator

la 08.09.2020, 21:43

Vezi și
  • Copila din Iași nu a avut nicio șansă, după impactul devastator
  • TIR-ul a intrat în balans, iar șoferul nu a putut evita nenorocirea

TIR-ul vine cu o viteză halucinantă, spulberă gardul unei case, de parcă ar fi făcut din scobitori, apoi totul se acoperă de praf. Un minut mai târziu, şoferii încep să oprească, iar o persoană aleargă pe lângă gard să acorde ajutor. În scurt timp, ajung mai multe ambulanţe.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, SMURD Iaşi: Imaginea de la locul intervenţiei era una dramatică. Sub tir se afla un copil, o fetiţă de 3 ani. A fost evaluată de către medicii de la SMURD. Din păcate, leziunile ei erau incompatibile cu supravieţuirea.

TIR-ul a intrat în balans în timp ce cobora panta în cartierul Bucium. Într-o zonă plină de curbe, a început să se clatine. Containerul s-a desprins de pe platformă şi s-a răsturnat pe partea stângă a drumului. Cabina şi-a continuat traiectoria mortală, a traversat două curţi şi s-a oprit în gardul unei case. Fetiţa de 3 ani era în prima curte, se juca împreună cu verişoara ei.

Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași: În urma accidentului, a rezultat decesul şoferului şi a unei minore care se afla în curtea unui imobil.

Fetiţa a murit sub ochii bunicii. Femeia, în vârstă de 67 de ani, a fost lovită şi ea de câteva crengi doborâte de tir, dar a refuzat să meargă la spital.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, SMURD Iaşi: Ea era în stare de şoc emoţional, dar fără leziuni.

Poliţiştii încearcă să afle în ce împrejurări şoferul de 55 de ani a scăpat camionul de sub control. Pe şosea, urmele de roţi se întind pe zeci de metri, ca şi cum tir-ul ar fi rupt din asfalt.

În zonă au fost chemate şi echipele de la gaze pentru că în goana nebună tirul a rupt o conductă. Specialiştii spun că în zonă nu a fost pericol de explozie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Momente dramatice după ce o fetiță de 3 ani a murit călcată de un camion, în timp ce se juca în curte, în Iași