Antena Meniu Search
x

Video cu momentul în care camionul scăpat de sub control face prăpăd în Bucium

Momentul în care camionul scăpat de sub control intră cu toată viteza într-o curte din Bucium, lovind mortal o fetiță de trei ani, a fost surprins de o cameră de supraveghere de pe o clădire învecinată.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.09.2020, 16:02

Video cu momentul în care camionul scăpat de sub control face prăpăd în Bucium Vezi și
  • Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.
  • Șoferul și o fetiță de trei ani, care se juca în curtea casei, au murit pe loc.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum mastodontul intră cu toată viteza în curtea familiei din Bucium și un nor de praf se ridică în urma lui.

Alertați de zgomot, mai mulți oameni ies să vadă ce s-a întâmplat și se iau cu mâinile de cap când văd dezastrul. Șoferul unui alt TIR oprește pe marginea drumului când înțelege ce s-a întâmplat.

Șoferul a spulberat gardul casei și a intrat cu toată viteza în curtea familiei din Bucium. O fetiță de trei ani, care se juca afară cu bunica, a fost lovită în plin de camion. A murit pe loc, după ce a suferit leziuni cranio-cerebrale incompatibile cu viața.

Șoferul camionului a murit și el, zdrobit între cabina TIR-ului și casa alăturată. 

Bunica fetiței de 3 ani a suferit răni minore, de la crengile trase de TIR, și a refuzat transportul la spital. 

Filmul accidentului din Bucium

Potrivit primelor informații, șoferul camionului circula cu viteză și a pierdut controlul mastodontului după ce încărcătura a început să se clatine într-o curbă, culminând cu momentul în care întreg containerul s-a desprins de pe TIR și a căzut pe partea stângă. 

Șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a ieșit de pe șosea, pe dreapta, pe sensul lui de mers. A distrus două garduri și a traversat o curte, unde a omorât fetița de trei ani.

Camionul s-a oprit în casa din curtea alăturată. Acolo și-a găsit sfârșitul și șoferul. A murit strivit între cabină și casa pe care a lovit-o.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Video cu momentul în care camionul scăpat de sub control face prăpăd în Bucium