Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 12 ani, batjocorită şi plătită cu 10 lei ca să tacă! Bestia care a siluit copila a făcut declaraţii halucinante

Caz cutremurător în Brașov. O fetiță de 12 ani, din comuna Ticușu Nou, a trăit clipe de groază în casa vecinului, un bărbat de 60 de ani.

Caz cutremurător în Brașov. O fetiță de 12 ani, din comuna Ticușu Nou, a trăit clipe de groază în casa vecinului, un bărbat de 60 de ani.

În urmă cu un an, copila, care mai are trei frați, îl ajuta pe vecinul ei la curățenie. Asta după ce bărbatul o împrumutase pe mama micuților, în mai multe rânduri, cu diverse sume de bani.

Într-una din zile, fetița de 12 ani, pentru că în locuința ei era foarte frig, a mers la vecinul ei și l-a rugat să o lase să se încălzească. La un moment dat, bărbatul a forțat-o pe minoră să facă sex, i-a dat 10 lei și i-a cerut să nu spună nimic, nimănui, potrivit brasovtv.com

Copila a plecat plângând, s-a întâlnit cu o mătușă și i-a dat cei 10 lei. A aflat, apoi, totul, și mama fetei de 12 ani, i-a anunțat pe polițiști, dar principalul suspect a reușit să fugă din țară. După câteva luni s-a întors și a stat ascuns la o stână din Făgăraș. 

Acum, anchetatorii l-au identificat, l-au reținut și l-au propus pentru arestare. Un judecător de drepturi și libertăți a emis mandat pentru 30 de zile, sub acuzația de viol, dar inculpatul, nemulțumit, a contestat hotărârea.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul recunoaște că a întreținut relații de natură sexuală cu fetița, dar a afirmat că totul s-ar fi întâmplat cu consimțământul și la inițiativa minorei, aspecte contrazise însă, de expertiza medicală efectuată în dosarul penal deschis în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 12 ani, batjocorită şi plătită cu 10 lei ca să tacă! Bestia care a siluit copila a făcut declaraţii halucinante