Antena Meniu Search
x

O fetiță de 4 ani infectată cu noul coronavirus a murit la Iași. Copila s-a stins la Spitalul "Sfânta Maria"

Tragedie într-o familie din Iași, după ce copilul lor în vârstă de doar 4 anișori, a încetat din viață. Micuța era infectată cu noul coronavirus și s-a stins la Spitalul "Sfânta Maria".

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.11.2020, 14:29

O fetiță de 4 ani infectată cu noul coronavirus a murit la Iași
O fetiță de 4 ani infectată cu noul coronavirus a murit la Iași. Copila s-a stins la Spitalul Sfânta Maria - istockphoto.com / imagine ilustrativă
  • O fetiță de 4 ani, infectată cu noul coronavirus, a murit la Iași.
  • Copila suferea de mai multe afecțiuni.

Potrivit unor surse, micuța a fost internată vineri pe secția ATI și tot atunci a încetat din viață.

Ea suferea de mai multe afecțiuni, inclusiv imunodeficiență celulară.

Fetița este al doilea cel mai mic copil care moare din cauza coronavirusului, după ce un băiat de aceeași vârstă s-a stins la sfârșitul lunii octombrie, la Sibiu.

Record de pacienți cu Covid la Terapie Intensivă

Potrivit bilanțului din 9 noiembrie, raportat de Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, la nivel național au fost înregistrate 3.240 de cazuri noi de COVID-19 și 130 de decese.

La ATI sunt internaţi 1.076 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este în creştere Bucureşti, unde a ajuns la 5,14. Patru judeţe au acest indice peste 6: Sibiu - 6,6, Sîlaj - 6,59, Cluj - 6,34, Timiş - 6,25.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 991 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. 

Până astăzi, 8.009 persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O fetiță de 4 ani infectată cu noul coronavirus a murit la Iași. Copila s-a stins la Spitalul "Sfânta Maria"