Antena Meniu Search
x

Fetiţă găsită moartă pe DN 10, în Buzău, lângă un Audi răsturnat! Şoferul bolidului a fugit. Accidentul, suprins de camerele de supraveghere (Imagini dramatice)

O fată de 11 ani a murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe DN 10, la ieşirea din localitatea buzoiană Sătuc.

Update ora 7:56 - Poliţiştii l-au identificat pe autorul accidentului produs pe DN10, în urma căruia a murit o fetiţă în vârstă de 11 ani, din Cândeşti. 

Astfel, în urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 27 de ani, din Greceanca.

Vezi şi: Cine este şoferul fugar din Buzău! Tânărul beat şi fără permis s-a răsturnat cu maşina şi a fugit. O fetiţă de 11 ani a murit pe loc (Video)

Tânărul nu are permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Ştirea iniţială:

O fată de 11 ani a murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe DN 10, la ieşirea din localitatea buzoiană Sătuc.

Şoferul a pierdut controlul mașinii, un Audi, a intrat într-o țeavă de gaze, după care s-a răsturnat. Conducătorul auto a fugit, iar lângă mașină a fost găsit cadavrul fetiței de 11 ani.

GALERIE FOTO: Fetiţă găsită moartă pe DN 10, în Buzău, lângă un Audi răsturnat! Şoferul bolidului a fugit. Accidentul, suprins de camerele de supraveghere

Maşina cu număr de Neamț a părăsit partea carosabilă chiar în dreptul unei stații GPL.

O cameră de supraveghere a surprins trecerea în mare viteză a mașinii şi momentul în care bolidul a intrat în ţeava de gaze.

Imediat, maşina s-a răsturnat. În urma coliziunii, o fetiță a murit, cadavrul ei fiind găsit în afara mașinii, la câțiva metri distanță.

După ce a produs accidentul, șoferul s-a făcut nevăzut. Operatorul stației GPL, cel care a sunat la 112, spune că nu a mai găsit pe nimeni lângă mașină după numai câteva minute de la producerea accidentului.

Poliția încearcă să afle cine a condus mașina care se deplasa pe direcția Berca-Buzău, în momentul în care a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. La fața locului au acţionat și pompierii, deoarece existau scurgeri de gaze din conducta ruptă, aparținând Petrom.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fetiţă găsită moartă pe DN 10, în Buzău, lângă un Audi răsturnat! Şoferul bolidului a fugit. Accidentul, suprins de camerele de supraveghere (Imagini dramatice)