Antena Meniu Search
x

Fetiţă de opt ani, ucisă de un şofer în Iaşi. Bărbatul vinovat a fugit de la locul accidentului

O fetiţă de opt ani, dintr-o localitate din Iaşi, a murit după ce a fost lovită de un şofer care a fugit apoi de la locul accidentului. Copila mergea pe bicicletă şi se îndrepta spre parcul din sat, să se întâlnească cu prietenii.

de Redactia Observator

la 05.09.2019, 10:31

Vezi și

O fetiţă de opt ani, dintr-o localitate din Iaşi, a murit după ce a fost lovită de un şofer care a fugit apoi de la locul accidentului. Copila mergea pe bicicletă şi se îndrepta spre parcul din sat, să se întâlnească cu prietenii. Doar câţiva metri mai avea până acolo, când s-a întâmplat nenorocirea. În timp ce fata îşi dădea ultima suflare la spital, poliţiştii l-au găsit pe şofer acasă. Spune că nu şi-a dat seama că a lovit pe cineva.

Fata mergea cu bicicleta la marginea drumului spre parc, ca să se joace. Din spate venea şi maşina. A lovit-o, a izbit-o la pământ, însă şoferul, în loc să oprească să vadă în ce stare este, sau să-i ofere primul ajutor, s-a grăbit să fugă de la locul accidentului.

Impactul a fost atât de puternic încât copila a fost aruncată la 10 metri. Câţiva oameni i-au sărit imediat în ajutor.

Medicii de pe ambulanţă au făcut şi ei tot ce le-a stat în putinţă să salveze fata.

Din păcate, copila a murit la spital. La scurt timp, poliţiştii au dat şi de urma şoferului. L-au găsit acasă.

Bărbatul le-ar fi spus poliţiştilor că nu a fugit, ci, pur și simplu, nu a realizat că a lovit pe cineva. Martorii îl contrazic însă. Spun că au încercat să-l oprească, dar era să-i lovească şi pe ei.

Şoferul este cercetat penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Fetiţă de opt ani, ucisă de un şofer în Iaşi. Bărbatul vinovat a fugit de la locul accidentului